Skip to Content Skip to Index Page
Raadselige Roos 2022, wedstrijd voor amateurs dichters en schrijvers

Raadselige Roos 2022, wedstrijd voor amateurs dichters en schrijversBeste liefhebber, lezer en schrijver van Nederlandstalige literatuur,
De 30ste editie van de schrijfwedstrijd van de Raadselige Roos van het Literair Café Venray is van start gegaan en wij nodigen iedereen, die poëzie en/of proza schrijft van harte om uit hieraan deel te men.
Deelnemen kan door een gedicht en/of een prozaverhaal in te sturen vóór zondag 1 januari 2023. Het thema voor de Raadselige Roos voor 2022 is ‘schaduwen’ en is het verplichte thema voor alle inzendingen.
De schrijfwedstrijd is bedoeld voor iedereen, die de ambitie heeft om een literair verhaal of gedicht te schrijven en deelnemen biedt de deelnemer een podium om zijn schrijftalent te toetsen. Zoals bij elke wedstrijd horen ook bij een schrijfwedstrijd spelregels. Dit “Reglement Raadselige Roos 2022” kunt u vinden op www.literaircafevenray.nl onder ‘Raadselige Roos’.
De spelregels in het kort: Een gedicht moet minimaal uit 50 en maximaal uit 150 woorden bestaan. Een verhaal uit minimaal 500 tot maximaal 1500 woorden. Beide mogen niet eerder gepubliceerd zijn en moeten in het Nederlands geschreven zijn. De inzendingen kunnen uitsluitend volgens de spelregels en per e-mail worden ingezonden naar: raadseligeroos@literaircafevenray.nl.
Het inschrijfgeld, € 20,00 en voor deelnemers, die op 1 januari 2023 jonger zijn dan 25 jaar € 10,00 dient te worden overgemaakt naar bankrekening NL 4

Noteer deze alvast in je agenda Tips van onze redactie

Noteer deze alvast in je agenda Tips van onze redactie

Jouw uitje op UitTipsLimburg.nl?

Plaats nu je uitje
Back to Top
Laden...