Skip to Content Skip to Index Page
Sint Jozef wonen en zorg exposeert 'Oet de Verf'.

Sint Jozef wonen en zorg exposeert 'Oet de Verf'.

Sint Jozef wonen en zorg opent per 1 maart 2023 een nieuwe, sprankelende expositie met schilderijen van de kunstenaars van ‘Oet de Verf’.

Oet de Verf:
‘Oet de Verf’ is een atelier voor mensen met een beperking. Het is een onderdeel van de dagbesteding van www.daelzicht.nl. De deelnemers oefenen onder deskundige begeleiding het vak van kunstenaar uit. Door creatief bezig te zijn met schilderen, tekenen, klei en glazuren maken zij fantastische en vrolijke kunstwerken. Het werk wordt gewaardeerd en vergroot zo het gevoel van eigenwaarde van de kunstenaars.

Kunstenaars:
De mogelijkheden van de kunstenaars zijn telkens het uitgangspunt. Alle schilderijen zijn dan ook persoonlijke werken in ieders eigen stijl en met een eigen signatuur. Ze laten iets over de belevingswereld van de makers zien. Mensfiguren komen opvallend vaak voor. Contact met anderen is blijkbaar belangrijk. Dierfiguren en dagelijkse taferelen zijn tevens geliefde onderwerpen. De laatste jaren wordt vaak ter inspiratie in kunstboeken van oude meesters gebladerd. In deze expositie ziet u meerdere van deze schilderijen. Het zijn zeer persoonlijke interpretaties van onze kunstenaars.

De kunstenaars wensen u veel plezier als u komt kijken naar de gebruikte kleurenpracht.

Data:
Vanaf woensdag 1 maart 2023 tot en met zondag 28 mei 2023.
Ma. t/m vr. 11.00-17.00 uur en op za. en zo. 13.30-17.00 uur.

Locatie:
Kapelkesweg 1 te Meijel, waar op het Sint Jozefplein tevens ruimte is voor een lekker kopje koffie of thee

Noteer deze alvast in je agenda Tips van onze redactie

Noteer deze alvast in je agenda Tips van onze redactie

Jouw uitje op UitTipsLimburg.nl?

Plaats nu je uitje
Back to Top
Laden...