Skip to Content Skip to Index Page
TELLING STORIES

TELLING STORIES

De tentoonstelling TELLING STORIES in Museum W toont verhalen van en over mensen overal vandaan.

In de korte videoportretten van audiovisuele kunstenaars Martin en Inge Riebeek vertellen mensen wat voor hen essentieel is in hun leven. Deze gefilmde ontmoetingen worden getoond in de vorm van installaties, waarin ook enkele objecten uit de collectie van Museum W zijn opgenomen. Daarnaast maakte fotograaf Rob Moorees een selectie van ruim honderd bijzondere foto’s uit het fotoarchief van Spaarnestad Photo. Hieruit komt een soms curieus en ontroerend beeld van het menselijk bestaan naar voren. Moorees schreef hierbij 31 columns, die een extra betekenislaag toevoegen.

Al deze verschillende verhalen, direct ‘van de straat’, van vroeger en nu, maken nieuwsgierig. Vol menselijke emoties, waarden, belangen en ideeën die, ondanks alle diversiteit, universeel en herkenbaar zijn voor ons allemaal. Daarom zijn op de website van Museum W nog meer videoportretten en archieffoto’s met columns te vinden.

Ook organiseren we speciale rondleidingen en ontmoetingen met de kunstenaars Martin & Inge Riebeek en fotograaf Rob Moorees. Kijk op onze website museumw.nl voor meer informatie.

Noteer deze alvast in je agenda Tips van onze redactie

Noteer deze alvast in je agenda Tips van onze redactie

Jouw uitje op UitTipsLimburg.nl?

Plaats nu je uitje
Back to Top
Laden...