Skip to Content Skip to Index Page
Wereldpaviljoen Steyl

Wereldpaviljoen Steyl

Het Wereldpaviljoen in Steyl vanaf zondag 13 december weer open.

Een superleuke attractie voor jong en oud. Stap in een echte Fokker 50 JetSTAR, vlieg naar een andere wereld en maak kennis met het Midden-Amerikaanse land Nicaragua en het Afrikaanse Ghana.
Je waant je in deze landen en beleeft het leven van de mensen daar. Je kijkt naar films, beleeft games, stuurt een digitale kaart naar je vriend(in), speelt marktman/vrouw of poetst schoenen, maakt speelgoed van afvalmateriaal of maakt sieraden in de workshops.
In Ghana maak je een heuse busrit door het land, beleef via Virtual Reality het leven alsof je er zelf bij bent, luister onder de Baobabboom naar de traditionele verhalen en trommel mee bij de muziekwand. Of neem plaats in een boot en ervaar via VR-simulatie de barre overtocht die bootvluchtelingen maken vanuit Afrika naar het Italiaanse eiland Lampedusa.
Kom! Mis het vliegtuig niet!
Mondkapje is verplicht voor bezoekers vanaf 13 jaar. Bezoek alleen na telefonische reservering via telefoonnummer: 06—42983647.

Entreeprijzen: kinderen 4 t/m 14 €3,50, volwassenen €6,50, kinderen jonger dan 4 gratis

Met ingang van februari 2021 kan het Wereldpaviljoen ook weer schoolklassen ontvangen. Scholen kunnen kiezen uit het programma Nicaragua of Ghana.

Jouw uitje op UitTipsLimburg.nl?

Plaats nu je uitje
Back to Top
Laden...