Skip to Content Skip to Index Page
Zomerexpositie Galerie JoLi

Zomerexpositie Galerie JoLi

De Zomerexpositie 2021 is een groepsexpositie waarin kunst wordt getoond van bekende kunstenaars en ook van een aantal nieuwe kunstenaars in de galerie. We zijn blij het werk te kunnen laten zien van Hugo Tieleman en van Danny Giesbers, deze zijn nieuw in de galerie.

De kleurrijke schilderijen van Hugo Tieleman verbeelden de invloed van de mens op de natuur, zoals in de schilderijenserie Trans Niger Pipeline, waarin landschappen met olie zijn besmeurd. Hij ziet zijn werken niet als een aanklacht, maar wil de interactie tussen mens en natuur laten zien. “De tragedie van het landschap, dat is waar mijn werk over gaat”. Hugo won diverse keren de Publieksprijs behorend bij de Koninklijke Prijs voor Vrije Schilderkunst.

Danny Giesbers kunstwerken bestaan uit verschillende lagen die meditatief worden aangebracht. Materiaalkeuze en toeval zijn belangrijke factoren bij het tot stand komen van zijn kunst. Voor zijn Shifts-schilderijen gebruikt hij fosforescerende pigmenten om lichtgevende kleurvelden te creëren die oplichten in het donker. Deze kunstwerken roepen sereniteit, dissonantie, harmonie en verandering op.

Verder zijn prachtige kunstwerken te zien van Reinoud van Vught, Ien Lucas, Seet van Hout, Marja Koenraad, Karin Wiertz e.v.a. in de Tuinkamer zijn beelden te zien van Jan Goossen, en Marti de Greef en kunstwerken van Yvette Lardinois en Frank Asnes.

Galerie JoLi is open op vrijdagen en zondagen van 13-18 uur en op afspraak. Kom vrijblijvend kijken. Welkom!

Jouw uitje op UitTipsLimburg.nl?

Plaats nu je uitje
Back to Top
Laden...