Skip to Content Skip to Index Page
Hanneke Rouw - cello en Sofia Vasheruk - piano

Hanneke Rouw - cello en Sofia Vasheruk - piano

Vorig seizoen heeft Hanneke met plezier en enthousiasme door Nederland getoerd met cello suites van Bach en cello sonates. Tijdens deze tournee werd zij onder andere begeleid door de Russische pianiste Sofia Vasheruk.​

Sofia Vasheruk is op 14 mei 1988 geboren in Moskou. Zij begon haar pianostudies in haar vierde levensjaar. Na een half jaar werd ze toegelaten tot de pianoklas van prof. Ada Traub aan de Speciale Gnessin Muziekschool voor begaafde kinderen. In 2007 heeft Sofia haar studie aan het Chopin College met cum laude diploma afgerond en werd ze uitgenodigd om verder te studeren in Nederland. In 2012 heeft Sofia haar bachelor opleiding aan Artez Conservatorium afgerond met het cijfer 10.

Hanneke Rouw is op acht jarige leeftijd begonnen met cello spelen. Met plezier heeft ze lessen gevolgd bij Rata Kloppenburg en Maria Hol. Op haar zestiende speelde ze solo met het Jeugd Strijk Orkest Constantijn. In hetzelfde jaar won ze een eervolle vermelding op het Prinses Christina Concours.

Zondag 1 november 2020 om 14.00 uur en om 16.00 uur.

Entree: € 10,00, vrienden van de Kopermolen € 8,00
Kaartverkoop: www.tickli.nl
Tel. 043-3064668
www.dekopermolenvaals.nl

Voor de uitvoeringen in de Kopermolen is er een protocol ontwikkeld, zodat aan alle veiligheidseisen wordt voldaan. Daarom is aanmelden verplicht.

Jouw uitje op UitTipsLimburg.nl?

Plaats nu je uitje
Back to Top
Laden...