Skip to Content Skip to Index Page
content page title

Zingen voor je leven

Muziek

"Als ik zing, voel ik dat ik leef." Het 36ste Zingen voor je Leven-koor in Nederland is van start gegaan vanaf 25 oktober bij ons. In 2019 hebben we een mooie start gemaakt met een klein koortje. Er is voldoende animo en we gaan dit ook dit jaar voortzetten.

Bij het Zingen voor je Leven-koor zingen we vanuit het hart. Het is een koor voor mensen die kanker hebben of kanker hebben overwonnen, maar zeker ook voor hun naasten en nabestaanden! We doen allerlei oefeningen om je stem op te warmen, maar ook om contact te maken met je lijf. Daardoor kun je de alledaagse dingen wat meer loslaten. We zingen vol overgave, met heel veel plezier, en als er af en toe iets langs komt wat minder leuk is, dan kunnen we dat delen, omdat we allemaal meevoelen. We zingen liedjes zonder tekst, swingende stukken, liederen met een boodschap, maar vooral muziek waar we blij van worden. Soms hebben we een optreden, maar het samen zingen en met zingen je hoofd wat leger maken is het belangrijkste.

Voel jij je aangesproken? Zou je eens willen meemaken hoe het is om bij Zingen voor je Leven mee te zingen? Dan ben je van harte welkom! Iedereen is welkom, ook als je denkt dat je niet kunt zingen of als je geen noten kunt lezen. Als je blij wordt van muziek, dan dagen we je graag uit om met ons mee te komen zingen!

Jouw uitje op UitTipsLimburg.nl?

Plaats nu je uitje
Back to Top
Laden...