Skip to Content Skip to Index Page
Canto Ostinato

Canto Ostinato

Een toneel zonder musici, een concertzaal zonder muziek, een theater zonder publiek. Dit was de realiteit in de afgelopen Corona-maanden. Nu we ons leven langzaamaan oppakken gaan we op zoek naar nieuwe vormen en manieren om ons leven betekenis te geven. Canto Ostinato neemt de luisteraar mee naar een wereld van onzekerheid en spanning maar ook van verbintenis en verdieping.

De vertolkingen van Canto Ostinato hebben een bijzonder karakter. Doordat componist Simeon ten Holt de uitvoeringsmogelijkheden heeft vrijgelaten ontstaat er een unieke manier van spelen; net als bij improviseren worden de muzikale keuzes gemaakt op het moment van de uitvoering. De Matangi's koersen door het stuk en staan voortdurend met elkaar in verbinding.

Bij Canto Ostinato bestaat er dan ook geen leiding. Het stuk leidt zichzelf. Spanning en ontspanning creëren een verlangen dat plaats maakt voor diepe emotie. Simeon ten Holt componeerde met de Canto Ostinato, letterlijk vertaald 'hardnekkig lied', een muziekstuk waarbij tijd en ruimte los van elkaar komen te staan en waar het gaat om het ter plaatse beleven.

Reserveren kan via de website: www.maaspoort.nl/bestel/4239.

Jouw uitje op UitTipsLimburg.nl?

Plaats nu je uitje
Back to Top
Laden...