Skip to Content Skip to Index Page
Triptiek Rondom de Piano

Triptiek Rondom de Piano

Pianist en Steinway Artist Didier Castell-Jacomin heeft acht muzikale vrienden uitgenodigd om samen drie concerten te geven in het kader van het herontwaken van live klassieke muziek. Onafhankelijke artiesten zetten zich in voor de cultuur in Limburg.

Het Ursulinenconvent biedt hen de gelegenheid drie concerten te geven, waar de toehoorders kunnen genieten van klassieke muziek van hoog niveau. Een unieke locatie die uitnodigt om in een perfecte akoestiek te genieten van prachtige muziek. Op vrijdag 14 augustus is het concert om 20.00 uur; op zaterdag 15 augustus om 17.00 uur en om 20.00 uur. Het spreekt vanzelf dat de drie concerten elk een eigen programma hebben.

De deelnemende musici zijn Didier Castell-Jacomin, piano; Tobias Borsboom, piano; Dimitri Maslennikov, cello; Elena Lavrenova, viool; Ashot Khachatourian, piano en het in Maastricht al beroemde Eurasia Quartet.

De toegangsprijs bedraagt € 17,50 per concert; toehoorders die twee concerten willen bijwonen betalen € 30; en voor liefhebbers die alle drie concerten bijwonen is € 40 een vriendenprijs.
In verband met de geldende coronamaatregelen mogen slechts 30 toehoorders in de kapel aanwezig zijn. Het is dus zaak snel te reserveren.

Jouw uitje op UitTipsLimburg.nl?

Plaats nu je uitje
Back to Top
Laden...