Skip to Content Skip to Index Page
content page title

Feestweekend Harmonie TOG Welten 100 jaar met Disco Tropicana

Muziek

Muziekvereniging TOG Welten bestaat 100 jaar en organiseert daarom een feestweekend voor het hele gezin:

Kneipe Grenz-los
Vrijdagavond 14 juni vanaf 19:00 staat de avond volledig in het teken van onze oosterburen. Een cult feest met Reinländische Musik und Spasz Palette. Kortom “Alte Deutsche Welle” met veel meezingers, dansen en vooral een Grenz-lose Stimmung! En wie anders dan Wir sind SPITZE! zetten de tent deze avond op de kop.
Locatie​: feesttent de Doom.
Tijd​: 18–24 uur.
Entree​: € 10,- (combi ticket 14+15 juni € 20,-).
Groepskorting: Kneipe Grenz-los deelname met een groep van 5 personen (€ 40,- dus €10,- korting) bij een groep van 10 personen ( €80,- dus €20,- korting).

Disco Tropicana LIVE! Met Big, Black and Beautiful
Waan u in een jaren ’80 disco compleet met palmbomen en discoballen met de lekkerste sunny disco, groovehouse, funky pop en pop & dance classics. Trek je dansschoenen aan en ga uit je dak op nummers van EarthWind & Fire tot Bruno Mars, van Sylvester tot Calvin Harris: if it has groove, it will make you move!
Dit bekende concept reist het hele land door, maar TOG Welten heeft de primeur. Voor de eerste keer is Disco Tropicana in combinatie met een live optreden van het bekende trio Big, Black & Beautiful.
Datum​: zaterdag 15 juni.
Locatie​: feesttent de Doom.
Tijd​: 19–24 uur.
Entree​: € 15,- (combi ticket 14+15 juni € 20,-)​.
Groepskorting: Disco Tropicana deelname met een groep van 5 personen (€ 60,- dus €15,- korting) bij een groep van 10 personen ( € 120,- dus €30,- korting).

“Blasmusik im Frühshop”
De zondag staat volledig in het teken van de blaasmuziek. Iedere Weltenaar zal op tijd gewekt worden middels marsmuziek gespeeld door diverse rondtrekkende muziekgezelschappen. Aansluitend zal volgens de traditie een mis zijn in de tent. De mis staat uiteraard in het teken van ons 100-jarig jubileum. Na de mis speelt het JOW waarna we gaan Frühshoppen met diverse kapellen. Herriemenie Miserabel blaast tegen 17 uur het muzikale verhaal uit.
Kortom Welten meets Welten voor jong en oud. Muziek verbindt ons allen, kom samen met ons dit eeuwfeest vieren!
Datum​: zondag 16 juni.
Locatie​: feesttent de Doom.
Tijd​: 10-18 uur.
Entree​: vrij.

Jouw uitje op UitTipsLimburg.nl?

Plaats nu je uitje
Back to Top