Skip to Content Skip to Index Page
Kim Wilde | The Greatest Hits Tour

Kim Wilde | The Greatest Hits Tour

Kim Wilde begon haar carrière in 1981 en inmiddels is de popdiva bijna 60 lentes jong! In de Maaspoort brengt ze haar meeste bekende hits vanaf de jaren '80 tot het heden en is ze niet te stoppen.

In samenwerking met Poppodium Grenswerk presenteren we Kim Wilde live in De Maaspoort!

Rockdiva Kim Wilde is 'unstoppable'! Zestig lentes telt zij op 19 november 2020, juist als ze midden in haar Nederlandse Greatest Hits Tour zit. Een mooier moment voor een bloemlezing van topsongs uit haar al vier decennia durende carrière is nauwelijks denkbaar. Een carrière die, na een pauze in de jaren '90, een markante wedergeboorte kende. Met als meest recente wapenfeit de Europese tour Here come the aliens in 2019, ter ere van het gelijknamige album dat ze een jaar eerder uitbracht. Ook de Nederlandse Kim Wilde-fans lagen tijdens die tournee aan haar voeten en bevestigden met hun uitzinnige ovaties dat het popicoon uit the 'good old eighties' nog lang niet is uitgezongen.

De muzikale carrière van Kim Wilde kende in 1981 een stormachtige start, toen ze met Kids in America direct een wereldwijde hit scoorde. Meer 'New Wave' vuurwerk volgde, zoals de klassiekers Never trust a stranger, Cambodia, You keep me hangin' on, You came en het meeslepende Anyplace, Anywhere, Anytime, dat ze samen met de Duitse rockartieste Nena zong.

Noteer deze alvast in je agenda Tips van onze redactie

Noteer deze alvast in je agenda Tips van onze redactie

Jouw uitje op UitTipsLimburg.nl?

Plaats nu je uitje
Back to Top
Laden...