Skip to Content Skip to Index Page
Jennie Lena

Jennie Lena

Jennie Lena is meer dan zomaar een zangeres: ze is een authentieke artiest met charisma. Haar stem IS haar hart en ziel waarmee ze verhalen vertelt, emoties overbrengt en echt contact maakt met haar luisteraars. Eén van die luisteraars zei hierover: "Haar stem scheurt littekens open en brengt mensen in contact met hun eigen gevoel." En dat is niet onopgemerkt gebleven. 

Jennie Lena 'stands out!' Haar rauwe zangtalent is echt en ongepolijst, recht uit het hart. Jennie groeide op in een familie van muzikanten en werd beïnvloed door een rijk pallet aan muzikale stijlen: Soul, R&B, Jazz, Hiphop, Gospel, Funk en Blues. De definitieve doorbraak bij het grote publiek volgde na haar auditie bij The Voice of Holland in 2015. Haar blind audition nummer Who's Loving You ging onmiddellijk viral en daarmee trok ze internationaal de aandacht. De video is inmiddels meer dan 44 miljoen keer bekeken.

Op haar album, getiteld To Be Honest, combineert ze soul, black gospelkoren en akoestische instrumenten met hiphop beats. Tien songs, tien verhalen: "Elk nummer vertegenwoordigt een persoonlijk thema waar ik in mijn leven mee word geconfronteerd". De worsteling met volwassen worden, eigenwaarde, moederschap, liefde, veranderingen, leven, dood en haar constante strijd tussen pijn en hoop zijn de ingrediënten van haar songs.

Jennie Lena heeft in het voorprogramma van Joss Stone gestaan, ze trad op in het legendarische Apollo Theater in Harlem, New York, ze ging meerdere keren op clubtour door Europa, verzorgde optredens in Azië en de Verenigde Staten en ze was regelmatig te gast bij programma's als Giel (3FM) en De Wereld Draait Door (NPO 1).

Anderen over Jennie Lena:
"Ze is één van mijn meest favoriete vocalisten ooit." – Perez Hilton

"WAT?!! Ze is zo geweldig!! Dit had ik nodig! #hoop." – Kelly Clarkson

"Ik krijg van haar stem een brok in m'n keel. Ze is vocaal zo 'on point', daar valt niet mee te fokken" – Anouk

Jouw uitje op UitTipsLimburg.nl?

Plaats nu je uitje
Back to Top
Laden...