Skip to Content Skip to Index Page
Orgelconcert

Orgelconcert

Op het herbouwde Randebrock orgel (oorspronkelijk in 1881 door R.A. Randebrock uit Paderborn) speelt organist Hans Leenders in samenwerking met bariton Vincent Kusters onder andere zijn nieuwste muziekstuk. ​

Hans Leenders is hoofdvakdocent orgel aan het Conservatorium Maastricht, dirigent van het conservatoriumkoor en Basilicakoor Maastricht en cantor-organist van de OLV Basiliek Maastricht. Verder artistiek leider en gastdirecteur van diverse koren.

De bariton Vincent Kusters heeft zich ontwikkeld tot een veelzijdig musicus met een grote voorliefde voor het klassieke lied. Hij is regelmatig te horen in liedrecitals en als solist in concerten met professionele koren en ensembles, waarin hij composities uit verschillende genres en uiteenlopende stijlen vertolkt.

Samen hebben ze voor Lottum een mooi programma samengesteld van o.a. de componisten Bach, Rheinberger en Mendelssohn-Bartoldy. Ook zal een nieuw stuk van Hans Leenders Missa in simplicitate als première ten gehore worden gebracht samen met de zang van Vincent Kusters.

Vanwege de corona maatregelen mogen maar 100 bezoekers aanwezig zijn in de kerk. Wilt u verzekerd zijn van een plek voor dit concert, dan kunt u zich aanmelden en wordt er een plaats voor u gereserveerd. Aanmelden kan op 3 manieren:

  • via email: info@parochielottum.nl
  • via WhatsApp: 06-22700552
  • telefonisch: 077-4631600

U krijgt dan altijd antwoord. Bij de ingang van de kerk ligt een programmaboekje klaar met uw naam en het nummer van uw plaats in de kerk.

We vragen geen entree. Wel staat bij het verlaten van de kerk een mandje klaar voor een vrijwillige bijdrage.

Jouw uitje op UitTipsLimburg.nl?

Plaats nu je uitje
Back to Top
Laden...