Skip to Content Skip to Index Page
content page title

Flowerpower

Muziek

Hou je van zingen ? Zet jij je graag in voor een goed doel? Wil je zingen in een leuk, actief koor maar twijfel je nog en zou je dat eerst eens willen uitproberen? Dan is dit je kans om deze drie dingen te combineren! Heel Vocaal nodigt je van harte uit om deel te nemen aan een Benefietconcert.

Het doel van dit benefiet is het ondersteunen van een gezin met een zeldzame ziekte, het Cowdensyndroom. Moeder en alle vijf kinderen lijden aan dit syndroom. Omdat de ziekte zeldzaam is, worden niet alle dure medicijnen vergoed. Hierdoor leeft dit gezin in bittere armoede.

De vijf nummers die we gaan zingen komen uit het Flower Power tijdperk en zijn herkenbaar, toegankelijk en niet moeilijk om te leren. De repetities voor dit concert worden gehouden op dinsdag 2 en 9 april, 7 en 21 mei en 11 en 25 juni in de repetitieruimte van Heel Vocaal.

Het uiteindelijke concert door het Benefietkoor vindt plaats in de Spil te Maasbracht op 30 juni 2019. Dit alles onder enthousiaste en deskundige begeleiding van (gelegenheids) dirigent Theo Peeters.

Als bijdrage voor het goede doel vraagt Heel Vocaal 25 Euro p.p. Aanmelden kan via de website. Grijp deze unieke kans en doe mee! Je doet er jezelf en het genoemde gezin een groot plezier mee.

Jouw uitje op UitTipsLimburg.nl?

Plaats nu je uitje
Back to Top