Skip to Content Skip to Index Page
content page title

Peelpodium

Muziek

Het optreden vindt plaats in het amfitheater van de Buitencentrum de Pelen. Entree is een vrijwillige bijdrage die ten goede komt aan het Peelpodium. Het Buitencentrum van Staatsbosbeheer ligt bij de ingang van Nationaal Park De Groote Peel aan de Moostdijk 15 te Ospel.

2 juni: Ambiance locale
Een muziekgroep die met (bal)folk en volksmuziek een gezellige, warme sfeer op wil roepen. (Bal)folk is meestal instrumentale muziek waarop gedanst kan worden.
Aanvang: 13.30 en 15.00 uur

9 juni: Zanggroep Toffel Vier
Zanggroep Toffel Vier uit Asten brengt een breed repertoire aan liederen en zingen onder meer in het Brabants dialect. Gezellige meezingers gegarandeerd.
Aanvang: 13.30 en 15.00 uur

10 juni: Zanggroep Tössedoôr
Tössedoôr is een kleine gemengde zanggroep uit Nederweert met accordeonmuziek. Nederlandstalige en Limburgse liedjes uit moeders tijd komen naar voren waarbij iedereen wel moet meezingen.
Aanvang: 13.30 en 15.00 uur

16 juni: Trio Mari de Bijl 
Boswachter, tekstschrijver en zanger Mari de Bijl brengt met Jan Willem Verhoeven en Theo Leupen Brabantse liedjes. Zijn inspiratie haalt Mari uit wat hij beleeft in de natuur. Humor en variatie! 
Aanvang: 13.30 en 15.00 uur

23 juni: Heart & Soul
Het gemengd zangkoor Vocal Group Heart & Soul heeft een brede muziekkeuze met populaire muziek uit film, musical en pop. Met o.a. nummers van Robbie Williams, Claudia de Breij, Van Dik Hout en Ed Sheeran. 
Aanvang: 13.30 en 15.00 uur

29 juni: Spelo
Accordeonvereniging Spelo uit Ospel bestaat uit 11 spelers en een dirigente. Ze spelen allerlei genres muziek; een gevarieerd repertoire met voor ieder wat wils. 
Aanvang: 13.30 en 15.00 uur

30 juni: ZusenZo
Zanggroep ZusenZo uit Nederweert bestaat uit elf zangeressen, waarvan er vijf zusjes zijn. Daarnaast is een zesde zus dirigente. Het repertoire bestaat voornamelijk uit populaire songs van o.a. Adele, Christina Aguilera en enkele Afrikaanse nummers. Columnist Gerard Kessels leest columns voor.
Aanvang: 13.30 en 15.00 uur

Meer informatie: www.staatsbosbeheer.nl/peelpodium of neem contact op met het Buitencentrum via: depelen@staatsbosbeheer.nl of telefonisch: 0495 – 641497

Jouw uitje op UitTipsLimburg.nl?

Plaats nu je uitje
Back to Top