Skip to Content Skip to Index Page
Solo-optreden

Solo-optreden

Tim Knol begon vanaf zijn tiende muziek te maken. Zijn doorbraak kwam in 2008 op De avond van het kippenvel van dj St. Paul in de Utrechtse Ekko. Samen met Anne Soldaat nam hij enkele demo's op voor Excelsior Recordings. In mei 2009 besloot Tim solo door te gaan. Vandaag geeft hij terrasconcert bij Roepaen.

In de zeven jaar na zijn doorbraak heeft Tim Knol de wind vaak van voren gekregen. Vroeg in zijn loopbaan werden veel jongensdromen werkelijkheid: spelen op grote podia, ontmoetingen met grote helden en het kunnen leven van zijn muziek. Zelfs in dat prille stadium zette Knol een vraagteken achter dat hele rock 'n' roll-gebeuren: Not real love, only one night stands. Is that what you call Rock 'n' Roll?

Uiteindelijk gooide Tim het roer om en bracht hij Cut The Wire uit; een liedjesplaat pur sang waarbij de spontaniteit van zijn garage/powerpop-groep The Miseries doorsijpelt.

Op 30 augustus komt Tim Knol naar Roepaen voor een (solo) terrasconcert op de binnenplaats van het klooster! Per concert verkopen we een beperkt aantal kaartjes (2-persoonstickets en een paar 1-persoonstickets) zodat iedereen op een veilige afstand van de show kan genieten. Hierbij nemen we alle regels en richtlijnen rondom corona in acht. We volgen het protocol dat is opgesteld door Koninklijke Horeca Nederland.

Reserveren kan via de website van Eventbrite.

Jouw uitje op UitTipsLimburg.nl?

Plaats nu je uitje
Back to Top
Laden...