Skip to Content Skip to Index Page
Century's Crime

Century's Crime

Ben jij ook zo'n fan van Supertramp, de legendarische die bekend is van o.a. het nummer School. De coverband Century's Crime vertolkt hun beste hits brengen het geluid en de geest van originele opnames, live-concerten en video's alsof ze zelf Supertramp zijn.

Beleef op zaterdag 31 oktober 2020 Supertramp met de coverband Century's Crime! De legendarische band is bekend van onder andere Dreamer, School en Breakfast in America. De coverband Century's Crime - vernoemd naar het album Crime of the Century- zet een legendarische en authentieke show neer waarbij de bekende en minder bekende nummers van Supertramp weer voor even tot leven komen op zaterdag 31 oktober 2020 bij Forum Sittard in samenwerking met Stichting Rooster Rock!

In 1974 bracht Supertramp Crime of the Century uit, hun doorbraakalbum! De hits Dreamer, School en Crime of the Century zijn inmiddels echte Evergreens. De onmiskenbare zang, de spookachtige saxofoon en het 'geluid' van Supertramp zijn voor altijd in ons geheugen, onze ziel en herinneringen gedrukt.

De band-leden, allemaal die-hard Supertramp-fans, herleven de geest en het geluid van de originele opnames, live concerten en video's om een concert neer te zetten die één van de beste en beroemdste bands ter wereld waardig is!

Laat je ogen en oren je bedriegen door Century's Crime – Supertramp Tribute band en geniet van Dreamer, School, Breakfast in America, Goodbye Stranger, It's Raining Again, Take the Long Way Home, The Logical Song, My Kind of Lady, Crime of the Century en nog veel meer…

Time Schedule:
Doors open: 20.00 uur.
Start show: 20.30 uur.
Verwachte eindtijd: 23:30 uur.

Let op!
Dit betreft een sta-concert en het is niet toegestaan om eigen eten & drinken mee te nemen.

Jouw uitje op UitTipsLimburg.nl?

Plaats nu je uitje
Back to Top
Laden...