Skip to Content Skip to Index Page
Michelle David & the Gospel Sessions

Michelle David & the Gospel Sessions

Het thema van Vol. 3 was hoop, kracht en zelfvertrouwen dat tijdens de tour werd uitgedragen. Tijdens deze periode was er helaas ook een persoonlijke tragedie. Michelle was gediagnostiseerd met borstkanker. Door grootse steun en een positieve houding die getekend werd door haar moed en striktheid, is Michelle succesvol hiervan hersteld. Niet vreemd dus dat het thema van Vol. 4 overwinning is geworden. De songteksten zijn in feestelijke vorm geschreven met daarin positieve affirmaties. Het eindresultaat van deze periode is ook een reden om te vieren, zowel muzikaal als persoonlijk.

Het resultaat van het hebben van al deze diepgaande invloeden en ervaringen, is het meest diverse en kleurrijke album dat ze ooit hebben gemaakt. Vasthoudend aan hun authenticiteit was het ook belangrijk om verder te groeien in dit album.
“Feeling good and allowing yourself the freedom to “Let Go” is without question the foundation of each and every song. The evolution of Michelle David & The Gospel Sessions is inspiring, exciting and life changing .” - Michelle David

Jouw uitje op UitTipsLimburg.nl?

Plaats nu je uitje
Back to Top
Laden...