Skip to Content Skip to Index Page
Concierto Perculinario – de mediterrane concertbeleving

Concierto Perculinario – de mediterrane concertbeleving

Zaterdagavond 27 mei kunt u genieten van de mediterrane concertbeleving Concierto Perculinario. Kom beleven wat percussiemuziek te bieden heeft.

Ter gelegenheid van hun 60-jarig jubileum geeft Slagwerkgroep Eensgezindheid een percussieconcert in mediterraanse sferen. Naast de temperamentvolle en warme mediterrane muziek zal ook slagwerkmuziek uit eigen land niet ontbreken. Zoals bijvoorbeeld Brass Connection van Vincent Cox waarin het slagwerk als begeleiding dient voor een koperkwintet van Fanfare Eensgezindheid. Tijdens Concierto Perculinario zal namelijk niet alleen Slagwerkgroep Eensgezindheid voor u optreden, maar hebben ze ook samenwerking gezocht met artiesten uit andere kunstdisciplines. Naast het koperkwintet zullen ook Nederlands Kampioenen 10-dans Stefan & Eline Cloudt uit Maasbracht hun opwachting maken om u een heuse, en afwisselende concertbeleving te kunnen bieden.

Bezoekers worden daarnaast in de watten gelegd met overheerlijke tapas. Aansluitend zijn bezoekers van harte uitgenodigd om in de foyer van de Spil nog een drankje te nuttigen tijdens de afterparty onder het genot van de traditionele Spaanse klanken van Tuna de Maastricht.

Concierto Perculinario zal op zaterdag 27 mei vanaf 19.30u plaatsvinden in Z.C. de Spil te Maasbracht. Entreekaarten à €15,- zijn verkrijgbaar via de website www.eensgezindheid.com

Noteer deze alvast in je agenda Tips van onze redactie

Noteer deze alvast in je agenda Tips van onze redactie

Jouw uitje op UitTipsLimburg.nl?

Plaats nu je uitje
Back to Top
Laden...