Skip to Content Skip to Index Page
Def Americans

Def Americans

In 2019 stonden de Def Americans nog in de kleine zaal, in 2020 zou er een extra show plaatsvinden rondom kerst. Echter moesten we deze show verschuiven, daarom vieren we nu kerst met de Def Americans op donderdag 23 december. De band bestaat (dan) inmiddels 13,5jaar tijd voor een feestje dus! Een show vol herinneringen dus met de grootste hits van The Man In Black. Helaas kunnen we niet proosten met het speciaal gebrouwen Beerze Bier, een exclusieve Pale Ale, maar een extra groot feest kunnen we er wel van maken. 50 jaar na de eerste hits van Johnny Cash is het tijd voor een heerlijke lenteavond.

En omdat we graag toegankelijk blijven ook voor deze show kost het dit keer geen 15,- maar 10,- euro om erbij te kunnen zijn! Extra feestelijk dus!

We voegen de eerder genoemde 2 shows bij elkaar en starten om 20.30.

Deze show is mogelijk gemaakt door het Fonds Podiumkunsten.
Harry Muyres support voor Def Americans.
Zaterdag komen de Def Americans niet alleen naar Volt maar nemen Harry Muyres mee als support act. De twee shows worden dus extra speciaal door deze solist.
De zanger uit Munstergeleen past heerlijk bij deze avond, nog net niet gekleed in zwart zingt hij eigen werk en covers. Americana, country, folk en blues nummers wisselt hij af met liedjes in het Limburgs. Zowel op gitaar, de mondharmonica en voetpercussie weet hij zijn weg te vinden.

Jouw uitje op UitTipsLimburg.nl?

Plaats nu je uitje
Back to Top
Laden...