Skip to Content Skip to Index Page
Jamsessie de VLiK Ospel

Jamsessie de VLiK Ospel

Muzikanten en muziekliefhebbers opgelet: de VLiK in Ospel verandert vrijdagdagavond 15 oktober in een muzikale broedplaats tijdens de eerste “Jamsessie de VLiK”! Een feestje van creativiteit en spontaniteit, georganiseerd door Muziekcollectief Nederweert Live.
Voor muzikanten uit Nederweert e.o. bieden deze jamsessies een uitgelezen kans om lekker samen te spelen en muzikale grenzen te verleggen. Alle creatieve remmen mogen los op deze avond die ruimte biedt voor jong en oud en voor alle muziekstijlen. Bij iedere sessie zijn tenminste een drummer, toetsenist, gitarist en bassist aanwezig zodat er altijd muziek gemaakt kan worden. Speelervaring en niveau is niet belangrijk, gewoon lekker spontaan muziek maken! Voor blazers zijn er eenvoudige arrangementen aanwezig op papier.
Vanaf 20.00 uur is de deur open. Deelname en toegang zijn gratis. Hoe makkelijk wil je het hebben?
En last but not least… Wil jij graag meedoen met jou favoriete song(s), stuur dan de songtitels door naar popcoördinator Eric Kessels: popnederweert@erickey.nl Hij zorgt er dan voor dat de vaste begeleidingsband deze songs kan spelen!
Kijk voor meer info op www.muziekcollectiefnederweertlive.nl
Agenda:
15 okt. 20:00 Jamsessie de VLiK
16 okt. 21:00 Bands in the Picture: Mike’s Mud (blues)
19 nov 20:00 Jamsessie de VLiK
20 nov 21:00 Bands in the Picture: The Brood

Noteer deze alvast in je agenda Tips van onze redactie

Noteer deze alvast in je agenda Tips van onze redactie

Jouw uitje op UitTipsLimburg.nl?

Plaats nu je uitje
Back to Top
Laden...