Skip to Content Skip to Index Page
Koffieconcert

Koffieconcert

Kerstconcert Kunstkring Echt
Het jaarlijks kerstconcert van de Kunstkring Echt zal plaatsvinden op zondag 18 december a. s. In C. C. Pius X, Mussenstraat 6 te Echt.
Voor dit kerstkoffieconcert heeft het bestuur de bekende sopraan Henriëtte de Groot kunnen contracteren. Henriëtte studeerde zang in Utrecht, Nancy en Salzburg ( Mozarteum ). Ze vertolkte diverse grote operarollen en zong tien jaar bij de Nationale Opera. Als soliste is ze te beluisteren met koren en orkesten, vooral in Nederland, Duitsland, V. K. en Noorwegen.
Met pianist Tjako van Schie vormt ze een vast duo dat regelmatig liederenrecitals uitvoert. Tjako van Schie – een erkend allround musicus – begeleidt solisten en is verbonden aan het Conservatorium van Amsterdam . Ook is hij gastdocent in Portugal en is hij uitvoerend musicus, componist en arrangeur. Hij trad op in China, Canada, Duitsland, Portugal en Venezuela.
In Echt wordt een zeer gevarieerd kerstprogramma uitgevoerd met diverse binnen – en buitenlandse kerstliederen. De pianist zal enkele solostukken ten gehore brengen.
Dit sfeervolle kerstconcert begint om 11.30 uur en is voor iedereen toegankelijk. Entreeprijs € 12,50 ( incl. consumptie ) . Kinderen gratis.

Noteer deze alvast in je agenda Tips van onze redactie

Noteer deze alvast in je agenda Tips van onze redactie

Jouw uitje op UitTipsLimburg.nl?

Plaats nu je uitje
Back to Top
Laden...