Skip to Content Skip to Index Page
content page title

Metallica in Symphony

Muziek
De populaire rockband Scream Inc. uit Oekraïne en het Orion Orchestra komen volgend jaar naar Heerlen met de show ‘Metallica in Symphony’. Op 11 januari 2020 klimmen ze op de bühne van De Limburgzaal in Theater Heerlen om een eerbetoon van topkwaliteit neer te zetten aan de wereldberoemde rockband Metallica. Als officiële Metallica coverband is Scream Inc. de enige act ter wereld die de complete setlist van ‘S&M’ met een volledig symfonisch orkest speelt. Een bijzondere viering van het 20-jarige jubileum van het inmiddels klassieke album.

De band is zó goed dat ze zelfs de goedkeuring van Metallica frontman James Hetfield kregen. Hun live video’s tellen meer dan honderdduizenden views op Youtube en Metallica fans over de hele wereld roemen de sound van deze band. Met honderden uitverkochte zalen in 15 landen als bewijsstuk, zorgt hun live interpretatie van het repertoire van Hetfield en consorten gegarandeerd voor een onvergetelijke avond voor hardrock en metal liefhebbers. Dankzij de prachtige arrangementen van het orkest, de overtuigende podiumpresentatie, hoogwaardige sound en de dragende, rauwe baritonstem van de zanger komt de dynamische show Metallica in Symphony optimaal tot zijn recht. Verwacht een avondvullende show vol symfonische versies van klassiekers en grote hits van Metallica.

Wil je 20 jaar na dato genieten van een symfonische live uitvoering van het hoogste niveau van nummers als ‘Nothing Else Matters’, ‘Master of Puppets’, ‘For Whom The Bell Tolls’ en ‘One’? Dit is een unieke kans om Metallica in Symphony live te zien. De band speelt naast Heerlen ook in Eindhoven, Nijmegen, Enschede en Apeldoorn.

Voor meer informatie en tickets ga je naar www.metallicainsymphony.nl.

Deze productie wordt mede mogelijk gemaakt door Arrow Classic Rock.

Jouw uitje op UitTipsLimburg.nl?

Plaats nu je uitje
Back to Top
Laden...