Skip to Content Skip to Index Page
Pianomeditaties 2.0

Pianomeditaties 2.0

In deze bizarre tijden zijn er helaas geen échte concerten te organiseren. Echter dienen zich voor de 2de keer momenten aan die aardig in de buurt komen hiervan. Dit na het grote enthousiasme van de vorige serie in 2021!
U kunt zich eventueel aanmelden voor een pianomeditatie op bijzondere locaties in Limburg door Steven van kempen, Pianist. Er is slechts ruimte voor 5 x 30 bezoekers.

Het betreft een meditatie met new-age muziek en minimal-music, maar dit keer ook Classical Music en Filmmuziek, op een prachtige concertvleugel op locatie in Amstenrade. Tevens zal de meditatie voorzien zijn van een overweging. De aangereikte informatie zet de luisteraar aan het denken, aan het denken over zijn eigen toekomst en zijn kwetsbare natuur als mens. Uiteraard zal u uw gedachten moeten laten gaan onder invloed van de pianomuziek. Een spannende combinatie!
Muziek van James Horner, John Williams maar ook Händel, Bach staan u op te wachten! Een hele mooie eigentijdse mix! Het is een meditatie, maar ook met concertmuziek, dus niet alleen maar kabbelende muziek!
Meditatieve muziek is repeterende muziek die iets doet met ons brein.
Met de meditatieve muziek van pianospel vanuit een aantrekkelijk idioom komen zowel gedachten evenals gevoel bij elkaar.

Data:
-Zondag 16 Mei, 15.00 uur
-Zondag 6 Juni, 15.00 uur
-Zondag 4 Juli, 15.00 uur
-Zondag 1 Augustus, 15.00 uur
-Zondag 5 September, 15.00 uur

Jouw uitje op UitTipsLimburg.nl?

Plaats nu je uitje
Back to Top
Laden...