Skip to Content Skip to Index Page
PINKSTERCONCERT “FRENCH KISS” Koninklijke Harmonie Sainte Cécile Eijsden

PINKSTERCONCERT “FRENCH KISS” Koninklijke Harmonie Sainte Cécile Eijsden

Pinksterzaterdag 27 mei 2023 aanvang 20.00 uur verzorgt het Harmonieorkest van Koninklijke Harmonie Sainte Cécile Eijsden o.l.v. dirigent Jan Cober een hartstochtelijke ‘French Kiss’ met een vleugje Spaanse passie tijdens het Pinksterconcert in Theater aan het Vrijthof te Maastricht.

HARTSTOCHTELIJK PROGRAMMA:
Amerikaanse, Franse en Spaanse muziek ontmoeten elkaar op verrassende manieren. Van de componist van American in Paris, George Gershwin, horen we Rhapsody in Blue met de spaanse trompetsolist Antonio Cambres.
De Second Symphony for Wind Orchestra componeerde de Spaanse componist Luis Serrano Alarcón de Amerikaanse University of St. Thomas, Minnesota.

FRANSE CHANSONS MET ZANGER SEF THISSEN EN ZANGERES LETA BELL:
Na de pauze wordt een keur van Frans-geïnspireerde melodieën zoals o.a. Paris Montmartre, La Montagne, Les Folies Bergères ten gehore gebracht: gezongen door Sef Thissen en Leta Bell en instrumentaal uitgevoerd door het harmonieorkest. De teksten zijn in het Nederlands vertaald.

Dirigent Jan Cober en het harmonieorkest van Koninklijke Harmonie Sainte Cécile Eijsden trekken weer alle registers open en laten horen wat zij aan kleurenpracht in huis hebben. Dit geheel in samenwerking met de solisten.


Datum: zaterdag 27 mei 2023
Aanvang: 20.00 uur
Locatie: Theater aan het Vrijthof, Maastricht
Entree: € 23,00
Voorverkoop: uitbalie Theater Maastricht, Lidwine Partouns Eijsden of via [email protected]

Noteer deze alvast in je agenda Tips van onze redactie

Noteer deze alvast in je agenda Tips van onze redactie

Jouw uitje op UitTipsLimburg.nl?

Plaats nu je uitje
Back to Top
Laden...