Skip to Content Skip to Index Page
content page title

Tribute Night: Neil Diamond

Muziek
Een tribute band uit eigen land met internationale allure: De Neil Diamond Memories Band. Elf bevlogen muzikanten nemen je op zaterdag 11 april mee terug in de tijd, waar frontman en ras-entertainer Marcel Mulders (de beste Neil Diamond vertolker van Nederland) in de huid kruipt van Neil Diamond.

Neil Diamond Memories Band
De Neil Diamond Memories Band onderscheidt zich door de songs zowel vocaal als muzikaal op spectaculaire wijze te vertolken in een show die geïnspireerd is op de legendarische concerten ‘Hot August Night’ en ‘Love At The Greek’ van de grote meester. De Neil Diamond Memories Band brengt een spectaculaire muzikale en visuele show boordevol energie en emotie, en laat je die kleurrijke en muzikale Seventies herbeleven!

Hits van Neil Diamond
Beleef een avond vol mooie herinneringen, sfeer, emotie, de artiest Neil Diamond, en geniet van de vele hits; oa. “Sweet Caroline, I am I Said, September Morn, I’m a believer”, en natuurlijk het prachtige duet “You don’t bring me flowers”. Stap in de tijdmachine en voel alsof je live aanwezig bent bij één van Neil Diamond’s grootste concerten!

Jouw uitje op UitTipsLimburg.nl?

Plaats nu je uitje
Back to Top
Laden...