Skip to Content Skip to Index Page
content page title

Tribute Nigth: ABBA

Muziek
ABBA Experience
ABBA Experience is de allereerste in Nederland die ooit een dergelijk eerbetoon bracht aan ABBA. De tribute band werd opgericht voor een eenmalig concert, maar het succes was zo groot dat zij inmiddels niet alleen in Nederland, maar ook in België en Duitsland bekend zijn. Ook in Scandinavië heeft men inmiddels kennis mogen maken met deze superformatie.

De unieke herkenbaarheid van ABBA kenmerkt zich door enorme muzikaliteit en loepzuivere, vaak meerstemmige, zang. De zes enthousiaste topmusici weten deze typische ABBA klanken perfect over te brengen op het publiek. Het dak gaat er gegarandeerd af! Iedereen wordt gegrepen door de energie van ABBA Experience en de onweerstaanbare sound van Agnetha, Björn, Benny en Anni-Frid!

Tickets:
Kaarten zijn (inclusief gratis garderobe) te bestellen voor:
€15,- staanplaats.
€37,50- staanplaats inclusief 10 consumptiemunten (hierbij ontvang je 10% korting op de consumptieprijs van €2,50). Deze munten blijven altijd geldig in Forum Sittard.
€17,50 zitplaats
€40,- zitplaats inclusief 10 consumptiemunten (hierbij ontvang je 10% korting op de consumptieprijs van €2,50). Deze munten blijven altijd geldig in Forum Sittard.

Aan de avondkassa zijn de kaarten, indien beschikbaar, verkrijgbaar voor:
€20,- ticket only.

Time Schedule:
Doors open: 20.00 uur.
Start show: 21.00 uur.
Verwachte eindtijd: 00:00 uur.

Het is niet toegestaan om eigen eten & drinken mee te nemen.

Jouw uitje op UitTipsLimburg.nl?

Plaats nu je uitje
Back to Top
Laden...