Skip to Content Skip to Index Page
Vinyl Luidster Spot

Vinyl Luidster Spot

Vijfde ‘Vinyl –Luister-Spot’ met vier interessante gasten

De -vanwege de ‘coronavirus uitbraak’- uitgestelde 5e editie van ‘Vinyl-Luister-Spot’ van maart 2020, vindt nu plaats op zondag 28 november a.s., zoals altijd in Theater de Huiskamer. Na drie succesvolle jaargangen zal het Vinyl Luister Spot programma van deze zondag definitief de laatste sessie zijn.
Aanvang 14.00 uur. Het café is vanaf 13.00 uur geopend. De toegang is gratis.
Belangrijk: vanwege de aangescherpte corona-regels wordt aan de ingang van het theatercafé een coronacheck en een gezondheidscheck uitgevoerd. Het maximaal aantal gasten is gesteld op 60 personen en elke gast krijgt een vaste zitplaats. Het VLS-team verzoekt dan ook om tijdig aanwezig te zijn; immers ‘vol=vol’.

Gasten
Gasten tijdens deze editie zijn: Herman Janssen, (programmering & PR Moulin Blues), Johan Bijlmakers (48, docent aardrijkskunde Philips van Horne en Het College), Bart Bijlmakers (56, voormalig medewerker openleercentrum Het College) en Henk Evers (66, oud-burgemeester Nederweert; voorzitter Toon Hermans huis)
De presentatie is in handen van Harrold Verheijen, Jos de Graaff en Jan Leenders.

Vinyl verkoop voor het goede doel
Voor de derde keer in het bestaan van Vinyl Luister Spot heeft een platenliefhebber, vanwege bijzondere persoonlijke omstandigheden, zijn platencollectie ter verkoop aangeboden.
De opbrengst is bestemd voor een nader te bepalen onderwijs ontwikkelingsproject.

Vinyl-Luister-Spot
In ‘Vinyl-Luister-Spot’ w

Noteer deze alvast in je agenda Tips van onze redactie

Noteer deze alvast in je agenda Tips van onze redactie

Jouw uitje op UitTipsLimburg.nl?

Plaats nu je uitje
Back to Top
Laden...