Skip to Content Skip to Index Page
Enne...? 11 vragen aan Charlotte-Sophie Heitinga-Zenden
Enne...? 11 vragen aan Charlotte-Sophie Heitinga-Zenden

Enne...? 11 vragen aan Charlotte-Sophie Heitinga-Zenden

Ze heeft een eigen sieradenlijn, fietst de Alpe d'HuZes en ondersteunt een oncoloog aan de VU voor meer onderzoek naar alvleesklierkanker.

Elke week laten we een bekende Limburger aan het woord over zijn/haar vrijetijdsbesteding. Deze week aan het woord Charlotte-Sophie Heitinga-Zenden.

Ontbijt op bed of sporten?
Oh, dat is een gemakkelijke vraag: sporten! Dat doe ik drie keer in de week en ik heb zelfs tot aan het einde van mijn zwangerschap één keer in de week gesport. Ik doe aan boksen en high intensity (45 min).

Gympen of hoge hakken?
Als ik met de kinderen ben draag ik meestal gympen, maar ik hou van hoge hakken. Toen ik in Engeland woonde droeg ik veel vaker hakken, dat zie je daar veel meer.

Terras of shoppen?
Dan kies ik voor een terras, het liefst met vriendinnen. Vroeger deed ik dat heel vaak, maar nu is het wat lastiger combineren met de kinderen. Op een terras zitten en lekker bijkletsen, daar word ik gelukkig van.

Europese stedentrip, welke stad?
Londen, zonder twijfel! Dat is de stad waar ik thuis ben en kom. Ik heb hier gestudeerd. Ik hou van Londen, omdat het veelzijdig is. Voor mij is Londen: the city that never sleeps. Ik ben gek op de Engelse humor en de behulpzaamheid van de Britten.

Waar ben je het meest trots op? Natuurlijk je gezin, maar daarna?
Uiteraard eerst mijn gezin, daarna mijn sieradenlijn. Ik ben er ook trots op als ik kan bijdragen aan goede doelen; bijvoorbeeld Alpe d'HuZes, fietsen tegen kanker. Daarnaast ondersteun ik een oncoloog aan de VU, zodat zij meer onderzoek kan doen naar alvleesklierkanker.

Waar en hoe doe je inspiratie op voor de sieradenlijn 28AND31 die je ontwerpt?
Inspiratie doe ik op via reizen. Het is voor mij een uitdaging om zelf wat te verzinnen en te ontwerpen. Ik wil graag Urban trends introduceren.

Wat is je favoriete reisbestemming?
Mexico, en op mijn bucketlist staat Argentinië

Wat doe je in een vrij weekend?
Ik hou van lekker lunchen met familie en vrienden, wandelen in Noordwijk op het strand. Echt genieten van quality time met vrienden en familie.

Welke activiteit zou je willen doen
We zouden heel graag een reis door japen maken. Door mijn vaders achtergrond als judoka, zijn we een beetje verslaafd aan Japan geraakt. Onze kids kunnen geen week zonder sushi en wij eigenlijk ook niet. We zouden heel graag alles daar proberen en beleven. 

Reizen waar ik van droom?
Mijn droom is om met mijn gezin een safari te doen.

Vraag 11:
Met welke bekende Limburger zou je een dagje uit willen, wat zou je dan gaan doen en waarom?
Met Chantal Janzen, ik vind het knap hoe ze alles combineert met werk, gezin en kinderen.

Jouw uitje op UitTipsLimburg.nl?

Plaats nu je uitje
Back to Top
Laden...