Skip to Content Skip to Index Page
Enne...? 11 vragen aan Erwin Brepoels
Enne...? 11 vragen aan Erwin Brepoels

Enne...? 11 vragen aan Erwin Brepoels

Erwin Brepoels trad aanvankelijk op met het Merretkoer, inmiddels treedt hij al jarenlang alleen op. Met succes, hij kreeg de Ahoy in Rotterdam vol met zijn gouden stem.

Elke week laten we een bekende Limburger aan het woord over zijn/haar vrijetijdsbesteding. Deze week aan het woord Erwin Brepoels.

Ontbijt op bed of sporten?
Sporten. Op dit moment gaat het even niet zoals ik wil, ik heb last van een tenniselleboog. Maar ik ga graag squashen, tennissen, fietsen in het zonnetje en af en toe wat voetballen.

Gympen of slippers?
Beide. Als het lekker weer is dan gaan de slippers aan en is het genieten geblazen. Dagelijks loop ik op gympen.
 
Winkelstraat of bospad?
Bospad!!!  Als de winkels gesloten zijn, wil ik nog wel eens door een winkelstraat lopen, maar veel liever ga ik wandelen in een bos met vrienden en mijn hondje Sheriff.
.
Terras of shoppen?
Terras. Ik heb een hele grote hekel aan shoppen en bestel bijna al mijn kleren en schoenen online. Samen met mijn vriendin Ellen struinen wij heel wat terrassen af en genieten we van een lekker hapje met een mooi glas wijn.
.
Cappuccino of groene thee?
Mag een espresso ook? Espresso met een Limoncello of een Sambuca erbij. Heerlijk na het eten.

Voetbal of golf?
Voetbal. Mijn hele jeugd heb ik nauwelijks een training of wedstrijd gemist. Na mijn 40e werd dat een heel ander verhaal. Als ik nu een partijtje speel, dan kan ik de volgende dag bijna niet meer lopen.

Theater of muziekfestival?
Muziekfestivals bezoeken we de laatste jaren steeds vaker. Theater blijft natuurlijk ook trekken. Jammer dat Pinkpop de laatste jaren te veel kaarten verkoopt. Veel te druk. We zijn vorig jaar bij Bospop geweest en dat is ons heel goed bevallen.
 
Camping of hotel?
Een hotel met een goed bed dat schoon is, is voor ons voldoende. Ontbijtje en dan met de auto toeren. Bij festivals hoort natuurlijk een camping waar het lekker basic is.

André Rieu of Rowwen Hèze?
 ROWWEN HÈZE!!!!!!!!!!!! Al 30 jaar fan.

Tom Dumoulin of Max Verstappen?
Tom Dumoulin. Wat Max doet is waanzinnig goed maar hij blijft toch altijd afhankelijk van zijn materiaal. Tom is een natuurtalent en is ondanks zijn lengte is hij een grote ronderenner die niet bang is voor een megaklim.
 
Bob of taxi?
Hahahahahaha Taxi natuurlijk. Na die wijntjes en Belgische biertjes ga ik niet meer rijden.

Met welke bekende Limburger zou je een dagje uit willen, wat zou je dan gaan doen en waarom?
Dat is een hele moeilijke vraag. Door mijn werk en redelijke bekendheid in Limburg kom ik geregeld bekende Limburgers tegen en dat is een bevoorrechte positie, waar ik van geniet, maar met de mannen van RH zou ik nog wel een keer een gekke avond willen hebben. Lekkere Belgische biertjes proeven en praten over muziek. Zij maken voor mij de meest pure muziek en stralen geluk uit op t podium en daar dan uren over praten. Waarom? Zij zijn Rowwen Hèze!!!!

Jouw uitje op UitTipsLimburg.nl?

Plaats nu je uitje
Back to Top
Laden...