Skip to Content Skip to Index Page
Enne...? 11 vragen aan Margo Reuten
Enne...? 11 vragen aan Margo Reuten

Enne...? 11 vragen aan Margo Reuten

De enige vrouwelijke sterrenchef in Nederland: grand chef!

Elke week laten we een bekende Limburger aan het woord over zijn/haar vrijetijdsbesteding. Deze week aan het woord Margo Reuten van restaurant Da Vinci in Maasbracht.

Ontbijt op bed of sporten?
Ik ontbijt zelden op bed, maar áls ik dat doe, dan denk ik zeker niet aan sport. Ik sport overigens wel.

Gympen of slippers?
Slippers, want als ik slippers draag dan ben ik vrij of bijvoorbeeld op het strand. Slippers horen voor mij bij vrije tijd.

Winkelstraat of bospad?
Winkelstraat. Dan lóóp en beweeg ik en dan geniet ik veel van etalages. Daar hou ik van, dan zie ik nieuwe kleuren en stijlen en dat geeft mij inspiratie voor het koken.

Terras of shoppen?
Ik neem niet vaak de tijd om te shoppen of om op een terras te zitten. Als ik de tijd heel af en toe wél neem, dan geniet ik  van shoppen én van een terrasje.

Cappuccino of groene thee?
Dan kies ik voor cappuccino, als ik thee drink dan is het altijd kamillethee.

Actieve of relax vakantie?
Ik kies zeker voor een relax vakantie. Dan kan ik echt bijtanken.

Avondje theater of muziekfestival?
Avondje theater. Grote muziekfestivals heb ik nog nooit bezocht. Toen ik jonger was heb ik wel eens kleinere festivals in het dorp bezocht, dat was leuk,  maar chique aangekleed naar het theater heeft echt mijn voorkeur.

Camping of hotel?
Hotel. Ik kampeer nooit. Een hotel is van alle gemakken voorzien. Ik vind het heerlijk om op vakantie een dag weg te gaan, terug te komen in je hotel en dan je kamer weer heerlijk schoon en opgeruimd aan te treffen. Bed opgemaakt, schone handdoeken, zalig! 

André Rieu of Rowwen Hèze?
Eigenlijk allebei, maar als ik moet kiezen dan kies ik voor André Rieu. Ik heb een aantal keren een Vrijthof concert bezocht. Met vriendinnen, oma en moeders naar het Vrijthof, dat zijn voor mij fantastische, sfeervolle avonden.

Tom Dumoulin of Max Verstappen?
Max Verstappen. Met zijn instelling gaat hij ooit wereldkampioen worden. Grote kracht en power. Echt geweldig. Overigens vind ik Tom Dumoulin ook een groot sportman.

Bob of taxi?
Taxi. Veel fijner als je een avondje uit bent geweest, dan kun je een glaasje drinken.

Open vraag:

Met welke bekende Limburger zou je een dagje uit willen, wat zou je dan gaan doen en waarom?

Ik heb er drie met wie ik een dag zou willen doorbrengen: de drie musketiers Max Verstappen, Tom Dumoulin en Mark van Bommel. Drie Limburgse toppers. Ik wil wel voor ze koken! En dan begin ik met het lievelingsrecept van Max Verstappen, dat is een carpaccio ‘Pietjesveld’.

 

Fotograaf: Jan Bartelsman

 

Jouw uitje op UitTipsLimburg.nl?

Plaats nu je uitje
Back to Top
Laden...