Skip to Content Skip to Index Page
Enne...? 11 vragen aan Rick Jansen, DJ Admin
Enne...? 11 vragen aan Rick Jansen, DJ Admin

Enne...? 11 vragen aan Rick Jansen, DJ Admin

Door de week geeft hij les, in het weekend vliegt hij de wereld over als DJ Admin.

Elke week laten we een bekende Limburger aan het woord over zijn/haar vrijetijdsbesteding. Deze week aan het woord Rick Jansen, DJ Admin.

Ontbijt op bed of sporten?
Sporten. Ontbijt op bed vind ik verschrikkelijk, daarnaast is het meer een brunch, gezien de tijden dat ik naar bed ga en opsta, dus liever sporten dan!

Gympen of slippers?
Gympen. Ik loop het liefst de hele dag op gympen, slippers heb ik bijna nooit aan, ik heb onhandig grote voeten (maat 46,5) dus slippers zijn meestal niet heel gemakkelijk.

Winkelstraat of bospad?
Winkelstraat. Ik vind wereldwijd winkelstraten heel vet om te bekijken. Ik hou van drukte, van leven. Als ik bijvoorbeeld winkelstraten in Tokio of Dubai zie dan word ik daar wel warm van!

Terras of shoppen?
Terras. Ik hou niet zozeer van shoppen, maar vind het heerlijk om op een terrasje te zitten!

Cappuccino of groene thee?
Cappuccino. Ik hou totaal niet van thee, dus die keuze is gemakkelijk!

Voetbal of golf?
Voetbal. Ik heb ruim 20 jaar gevoetbald. Door een zware blessure kan ik het nooit meer doen. Heel erg jammer, maar ik bezoek graag een wedstrijd!

Theater of muziekfestival?
Muziekfestival. Ik draai veel op festivals, ik vind de sfeer die er hangt heerlijk! In een theater kan ik niet voldoende losgaan.

Camping of hotel?
Hotel. Ik heb één keer op de camping gestaan, bij Solar 2017. Ik zag er enorm tegen op, omdat ik daar moest draaien. De nacht voor mijn optreden liep mijn tent onder water, heb ik geen oog dicht gedaan en liepen er alleen kotsende mensen. Nee, geen camping meer voor mij!

André Rieu of Rowwen Hèze?
Rowwen Hèze. Ik vind het heel knap wat Andre Rieu doet, vaak zelfs mooi, maar de muziek van Rowwen Hèze: die draai ik wel eens.

Tom Dumoulin of Max Verstappen?
Max Verstappen. Het zijn beide topsporters waar ik erg veel respect voor heb. Aangezien ik meer bij de formule 1 ben dan bij wielrennen, kies ik in dit geval voor Max. Ik hoop dat Tom meer grote rondes gaat winnen!

Bob of taxi?
Taxi. Ik drink graag een pilsje, wijntje of cocktail op zijn tijd, zelden te veel!. Daar word ik gezelliger van. Achter het stuur niks op, dus dan taxi bellen!

Met welke bekende Limburger zou je een dagje uit willen, wat zou je dan gaan doen en waarom?
Ik heb al het voorrecht gehad om met heel veel Limburgers samen te werken en te spreken, maar twee Limburgers waar ik tegen op kijk zijn toch wel Max Verstappen en Geert Wilders. Niet zo zeer om hun prestaties, maar juist om wie ze zijn, hun persoonlijkheid, hun vastberadenheid en hun dikke huid. Beide vind ik ze op hun manier grappig en invloedrijk terwijl iedereen een mening over ze heeft, zonder ze te kennen. Daar heb ik kennis mee gemaakt door alle interviews. Ik bewonder dat!

 

 

Jouw uitje op UitTipsLimburg.nl?

Plaats nu je uitje
Back to Top
Laden...