Skip to Content Skip to Index Page
Popcornpanel 14 januari 2019
Popcornpanel 14 januari 2019

Popcornpanel 14 januari 2019

In het Popcornpanel bespreken lezers hun opvallendste film

 

Bumblebee

Een verrassende koerscorrectie op de valreep van 2018

Naam Vince Christiaans
Leeftijd 29
Woonplaats Beek

„Wie had dat gedacht? Op de valreep van 2018 werden we getrakteerd op een Transformers-film die zijn voorgangers moeiteloos overtreft. Bumblebee is een spin-off van Michael Bays onaangename filmserie, gebaseerd op het speelgoed uit de jaren tachtig. Nu heeft Travis Knight het roer in handen genomen. Zijn achtergrond in animatie zorgt ervoor dat de robot Bumblebee over veel expressiviteit beschikt, een element waar Bay weinig aandacht voor had. Het maakt dat de groeiende band tussen de robot en het meisje Charlie (Hailee Steinfeld) warm en natuurlijk overkomt. Hopelijk houden de toekomstige films deze koerscorrectie aan.”

 

 

BlacKkKlansman

Een film over een serieus onderwerp maar wel met lucht

Naam Anke Bremen
Leeftijd 24
Woonplaats Kerkrade

BlacKkKlansman volgt het waargebeurde verhaal van de Afro-Amerikaanse agent Ron Stallworth die succesvol de Ku Klux Klan-afdeling van Colorado weet te infiltreren. Hij krijgt hierbij hulp van zijn partner Flip Zimmerman en klimt op tot het hoofd van de divisie. Samen proberen ze te voorkomen dat de KKK de controle over de stad krijgt. Hoewel de film over een serieus onderwerp gaat, wordt het verhaal luchtig en met veel humor overgebracht. Het is een hele leuke film om naar te kijken. Daarnaast brengt de regisseur de realiteit in beeld die zich op dit moment nog steeds afspeelt. Ik raad iedereen aan om deze te kijken!”

 

 

Aquaman

Film voor bioscoopgangers die veel plezier willen hebben

Naam Joost Staaks
Leeftijd 28
Woonplaats Maasbree


„Als Arthur Curry (Jason Momoa) ontdekt dat hij erfgenaam is van het onderwaterrijk Atlantis moet hij zijn halfbroer Orm stoppen om zo de mensheid te redden van een oorlog tegen schepsels uit de zee. Orm is het beu dat de mensheid zo veel vuil dumpt in de zee.

Het kleurrijke spektakel vol absurde kostuums, fantasierijke locaties en intense actiescènes met veel speciale effecten, kon wel rechtstreeks uit een stripboek gescheurd zijn. Regisseur James Wan zorgt ervoor dat deze mix fantastisch uitpakt en maakt van het avontuur een topervaring. Geen film voor diepe nadenkers, maar wel voor bioscoopgangers die veel plezier willen hebben.”

 

Bron: De Limburger

Jouw uitje op UitTipsLimburg.nl?

Plaats nu je uitje
Back to Top
Laden...