Skip to Content Skip to Index Page
Popcornpanel 14 maart 2019
Popcornpanel 14 maart 2019

Popcornpanel 14 maart 2019

In het Popcornpanel bespreken lezers hun opvallendste film...

 

The Favourite

Weergaloze psychologische Britse kostuumhorror


Naam Ton van der Eerden
Leeftijd 69
Woonplaats Selfkant-Schalbruch (D)

„Een weergaloze psychologische kostuumhorror. Cinematografisch top! Decors, kostuums, acteerprestaties, humor, waardigheid, geweld, seks en spanning raak in beeld gebracht. Koningin Anne moet, lichamelijk en geestelijk een wrak, het bestuur aan Lady Sarah overdragen. Deze Lady dient haar koningin zelfs seksueel genot te verschaffen. Er ontstaat een strijd als Abigail ook in het gevlei van Anne komt. Doortrapt en gemeen, met vele fucks en cunts. Prachtige beelden ook van een merkwaar- dige eendenrace, de bekogeling met sinaasappels van een naakt Kamerlid en liefdesscènes. Een Oscar voor de koningin van het beeldscherm: Olivia Colman.”

 

Captain Marvel

Nieuwe aanwinst Captain Marvel valt in de smaak


Naam Vince Christiaans
Leeftijd 29
Woonplaats Beek

„De Marvel-machine draait nog altijd op volle toeren. Na elf jaar en meer dan twintig superheldenfilms is er zelfs plaats voor nieuwe personages. De nieuwste aanwinst is Captain Marvel, gespeeld door Brie Larson. Net zoals Guardians of the Galaxy (2014) is deze film een komisch én kosmisch actie-avontuur. Larsons sympathieke aanwezigheid is ons ankerpunt in een bizarre wereld vol aliens en ruimteschepen. Tijdens de Aardse interlude wordt Captain Marvel vergezeld door een digitaal verjongde Samuel L. Jackson. Deze techniek heeft in het verleden nogal wat bedenkelijke resultaten opgeleverd, maar is hier niet van echt te onderscheiden.”

 

The Mule

Een prima film met Eastwood ondanks enkele mankementen

Naam Joost Staaks
Leeftijd 28
Woonplaats Maasbree

„Earl Stone raakt op zijn oude dag verzeild in het wereldje van drugsmokkelen. Hij moet zijn persoonlijke leven dat in duigen is gevallen proberen te herstellen, terwijl zijn leven als drugskoerier steeds drukker wordt. Dat Clint Eastwood niet alleen de rol van Earl speelt maar ook nog de film produceert en regisseert op zijn 88ste is al een prestatie op zich. Daarbij is The Mule een prima film, ondanks enkele mankementen. De film voelt, ondanks de verschillende situaties, erg monotoon en weet daardoor nooit echt de spanning of vreugde van enkele momenten goed over te brengen. Toch heb ik genoten van de film en Eastwood op het witte doek.”

Bron: De Limburger

Jouw uitje op UitTipsLimburg.nl?

Plaats nu je uitje
Back to Top
Laden...