Skip to Content Skip to Index Page
Popcornpanel 21 februari 2019
Popcornpanel 21 februari 2019

Popcornpanel 21 februari 2019

In het Popcornpanel bespreken lezers hun opvallendste film...

 

The Ted Bundy Tapes (Netflix)

Fragmenten nemen je mee terug naar de tijd van Bundy

Naam Mandy Frankenreiter
Leeftijd 27
Woonplaats Kerkrade

„Recent kwam ik in aanraking met de miniserie over seriemoordenaar Ted Bundy uit de jaren zeventig en tachtig. In eerste instantie lijkt Ted een heel onschuldige, charismatische en zelfs aantrekkelijke jongeman. Het tegendeel is waar. Twee journalisten spraken met Bundy in de gevangenis, vlak voor zijn executie. De miniserie gaat over de gruwelijke moorden die hij in de jaren zeventig en tachtig heeft gepleegd. Zijn slachtoffers waren mooie jonge dames die hij op creatieve wijze wist te verleiden. Door middel van de geluidsfragmenten en beelden uit die tijd word je meegezogen in dit beruchte verhaal over Ted Bundy.”

 

The Lego Movie 2

The Lego Movie 2 is een genot voor het hele gezin

Naam Jons Klaessens
Leeftijd 19
Woonplaats Pey-Echt

„In 2014 kwam The Lego Movie uit en nog steeds is het verrassend hoe fantastisch die film was. Nu in 2019 kunnen we eindelijk het langverwachte vervolg van deze animatiefilm zien. Deze is bijna net zo grappig en slim als de eerste film. The Lego Movie 2 is een genot voor het hele gezin. Kinderen genieten bijvoorbeeld van het fragment met de banaan die over zichzelf uitglijdt, en de ouders schateren om de cameo van Bruce Willis. Als de kinderen eenmaal oud genoeg zijn, raad ik ouders zeker aan naar de Engelstalige versie te gaan. Anders mis je het geweldige stemwerk van de Amerikaanse acteurs Tiffany Haddish en Will Arnett.”

 

Carpharnaüm

Werkelijkheid en fictie in een hartverscheurend verhaal

Naam Annelies Vossen
Leeftijd 70
Woonplaats Maastricht

„De titel betekent chaos, de hel. En dat is precies waar het twaalfjarig Syrisch jongetje Zain probeert te overleven: in een krottenwijk in Libanon. In een wereld van armoede en illegaliteit probeert hij geld te verdienen met allerlei klusjes. Hij is slim, ondernemend, vindingrijk en zorgzaam, terwijl zijn ouders het tegenovergestelde zijn. Je hart smelt bij het zien van deze geweldige jongen, die zó zijn best doet een goed mens te zijn. Als Zain tenslotte voor de rechter staat (gelukkig fictie!), hoop je alleen maar dat hij een betere toekomst krijgt. Inmiddels woont hij met zijn familie in Noorwegen, waar hij eindelijk naar school kan gaan.”

Bron: De Limburger

Jouw uitje op UitTipsLimburg.nl?

Plaats nu je uitje
Back to Top
Laden...