Skip to Content Skip to Index Page
Popcornpanel 23 mei 2019
Popcornpanel 23 mei 2019

Popcornpanel 23 mei 2019

In het Popcornpanel bespreken lezers hun opvallendste film

 

John Wick 3: Parabellum

Een glorieuze orgie van geweld, indrukwekkender kan niet

Naam Vince Christiaans
Leeftijd 29
Woonplaats Beek

„Er zijn maar weinig gevallen waarbij acteur en personage zo natuurlijk in elkaar overvloeien als bij Keanu Reeves en John Wick. Deze stoïcijnse huurmoordenaar lijkt zich nooit bewust van de absurde acties die hij onderneemt. Het is dit droogkomische element dat de films zo charmant maakt. Ook John Wick 3: Parabellum is weer zo’n glorieuze orgie van geweld. De actiescènes zijn zeer complex, tegelijkertijd simpel vastgelegd. Er is nooit sprake van afleidende camerabewegingen of onnodige montage, waardoor de performers alle vrijheid krijgen om het ritme van de gevechten te bepalen. Veel indrukwekkender dan dit wordt actie niet!”

 

Dumbo

Een leuke film over een olifantje, maar niets speciaals

Naam Anke Bremen
Leeftijd 24
Woonplaats Kerkrade

„Als voormalig circusster Holt terugkeert naar zijn kinderen en het circus, moet hij zorgen voor de olifant. Het circus komt niet goed rond en er wordt een olifantje geboren met hele grote oren.

Als het circus van het dier af wil, ontfermen de kinderen zich over hem en komen erachter dat hij kan vliegen. Dit zorgt voor veel publiciteit. Al snel wordt het circus overgenomen. Het gezelschap verhuist naar pretpark Dreamland maar dan blijkt de koper andere plannen te hebben… Deze mooi gemaakte film focust meer op de menselijke personages dan de originele tekenfilm. Toch had ik er iets meer van verwacht. Een leuke film, maar niets speciaals.”

 

John Wick: Chapter 3 - Parabellum

Het publiek juicht en kreunt bij elke trap, steek en schot

Naam Joost Staaks
Leeftijd 28
Woonplaats Maasbree

„Nadat John Wick een premie op zich gelegd heeft gekregen van veertien miljoen dollar is de hele onderwereld uit op zijn hoofd. Wick gaat over lijken om in leven te blijven. Heel veel lijken. We gaan niet naar een John Wick-film voor het verhaal. We gaan om een grote hoeveelheid prachtig geweld te zien. Dit derde deel weet dat in overvloed te leveren. Regisseur Stahelski, het stuntteam en Keanu Reeves weten elke scène nieuw en vermakelijk te maken. Het publiek in de bioscoop juicht en kreunt mee met elke trap, stook, steek en schot. John Wick: Chapter 3 - Parabellum is actie-entertainment van de bovenste plank.”

Bron: De Limburger

Jouw uitje op UitTipsLimburg.nl?

Plaats nu je uitje
Back to Top
Laden...