Skip to Content Skip to Index Page
Popcornpanel 27 juni 2019
Popcornpanel 27 juni 2019

Popcornpanel 27 juni 2019

In het Popcornpanel bespreken lezers hun opvallendste film

 

Men In Black: International

Een mislukte herstart voor ‘Men In Black’ door slap plot

Naam: Vince Christiaans (29)
Woonplaats: Beek

„In de zomer van 1997 was Men In Black een monsterhit. Een speelse mix van komedie, actie en sciencefiction die boven alle andere popcornpulp verheven werd dankzij de verrassende chemie tussen Will Smith en Tommy Lee Jones. Natuurlijk kan zo’n herkenbare franchise niet lang met rust gelaten worden. Dit keer hijsen Tessa Thompson en Chris Hemsworth zich in de zwarte pakken. Beiden zijn sympathiek, maar het plot van Men In Black: International is zo slap dat zelfs hun grapjes de film niet kunnen redden. Met deze reboot lijkt een herstart van de MIB-franchise dan ook even onwaarschijnlijk als intelligent leven in je broekzak.”

 

Rocketman

Gewoon een leuke musicalfilm, niets meer of minder dan dat

Naam: Denis Kurris (34)
Woonplaats: Maastricht

Rocketman is een leuke film en dat komt vooral door de muziek van Elton John, de zanger over wie deze film gaat. Eerlijkheidshalve moet ik wel zeggen dat ik niet na de film dacht: jezus, wat heeft die man een ontzettend dramatisch leven gehad. Het is een heel ander gevoel dan na het zien van bijvoorbeeld La vie en rose over het leven van Edith Piaf of What’s love got to do with it, de biopic over Tina Turner. Natuurlijk, Elton John groeide op in een ander tijdsbeeld als vandaag de dag, maar deze film maakt geen hele diepe indruk op me. Gewoon een leuke musicalfilm kortom met muziek van Elton John. Niets meer dan dat en niets minder.”

 

X-Men: Dark Phoenix

Dit deel laat verhaallijnen links liggen en zorgt voor verwarring

Naam: Joost Staaks (28)
Woonplaats: Maasbree

„Nadat Jean Grey in een spannende scène weer bezeten is geraakt door een kwaadaardige kracht raken de X-Men in paniek en moeten ze haar proberen te stoppen. Dit deel van de reeks laat grote verhaallijnen links liggen en zorgt daardoor voor een hoop verwarring. Hoewel de film een aantal toffe en spannende scènes bevat is het over het algemeen een enorme teleurstelling. Logica is ver te zoeken en de dialogen zijn afgezaagd en inspiratieloos. Gelukkig is Michael Fassbender weer geweldig in zijn rol als Magneto en is hij veruit het beste in de film. Ontzettend jammer dat deze afsluiting van de negentien jaar durende serie zo tegenvalt.”

Bron: De Limburger

Jouw uitje op UitTipsLimburg.nl?

Plaats nu je uitje
Back to Top
Laden...