Skip to Content Skip to Index Page
Popcornpanel 7 februari 2019
Popcornpanel 7 februari 2019

Popcornpanel 7 februari 2019

Popcornpanel

Mary Queen of Scots

Deze film lijkt op een klassiek schilderij dat tot leven komt

Naam Joost Staaks
Leeftijd 28
Woonplaats Maasbree

„Dit is een serieuze film die als een trein door het leven van de beroemde Mary Stuart gaat. Saoirse Ronan acteert fantastisch tegenover haar medecast, die bestaat uit een geweldige selectie acteurs en actrices. Helaas vliegt regisseur Josie Rourke van de hak op de tak in Mary Queen of Scots en het verhaal verspringt af en toe jaren tussen scènes door. Het voelt vaak rommelig aan, maar ziet er fantastisch uit. De cinematograaf schildert prachtige plaatjes waarbij het af en toe lijkt op een klassiek schilderij dat tot leven is gekomen. Het beeld gemengd met aanzwellende muziek en goed acteerwerk zorgt toch voor een mooi eindresultaat.”

Glass

Na een uur opgestapt, want er is geen actie of verhaal

Naam Denis Kurris
Leeftijd 34
Woonplaats Maastricht

„Na de films The Visit en Split werd gedacht dat de gevallen Hollywood-regisseur M. Night Shyamalan helemaal terug was. Met Glass bewijst hij helaas dat dit niet zo is. Het verhaal van Glass hangt van vreemde kapstokjes aan elkaar, dit gaat zelfs zo ver dat er verwijderde scènes uit Unbreakable en Split worden gebruikt, om Glass over te laten komen als het einde van een trilogie. De superhelden of geestesgestoorden uit beide films komen samen en vormen samen een heldenteam dat ook een schurkenteam zou kunnen zijn. Na een uur ben ik maar opgestapt, want er is geen actie, verhaal of interessante dialoog in deze ellenlange film.”

Stan & Ollie

Een ode aan het iconisch duo de Dikke en de Dunne

Naam Vince Christiaans
Leeftijd 29
Woonplaats Beek

„De Dikke en de Dunne toveren na bijna honderd jaar nog een glim­lach op het gezicht van jong en oud. In de film Stan & Ollie worden de klassieke sketches gerecreëerd door Steve Coogan (Stan Laurel) en John C. Reilly (Oliver Hardy). Toch is er ruimte voor meer dan alleen imitatie. De film verliest hun menselijkheid niet uit het oog. Waar Oliver Hardy in de sketches als straight man fungeerde, is het Stan Laurel die hier wordt getypeerd als de workaholic. De botsing tussen hun karakters vormt de basis van het verhaal, maar het is de liefde voor hun vak én voor elkaar dat Stan & Ollie tot een hartverwarmende film maakt.”

Jouw uitje op UitTipsLimburg.nl?

Plaats nu je uitje
Back to Top
Laden...