Skip to Content Skip to Index Page
De leukste familiefilms op Netflix
De leukste familiefilms op Netflix

De leukste familiefilms op Netflix

De leukste familiefilms op Netflix

We kennen het allemaal wel. Je zit met z’n allen thuis met 2,3,4,5 of meer mensen in de woonkamer en er is maar één afstandsbediening. Wie o wie gaat vanavond beslissen wat er op tv komt? Speciaal voor jullie hebben we een aantal leuke familiefilms op een rijtje gezet. Films voor jong en oud.  

1. Benji
In 2018 is het klassieke verhaal uit het jaar 1974 opnieuw verfilmd. In Benji wordt het verhaal verteld over een zwerfhondje in New Orleans. Hij krijgt een warm thuis en zijn leven lijkt compleet. Echter worden zijn baasjes ontvoert en gaat Benji met zijn vrienden van de straat op pad om dit mysterie op te lossen. Wie houdt er nu niet van schattige dieren?

2. Het regent gehaktballen
Deze film is voor de mensen met grote honger. In het regent gehaktballen heeft een jonge slungelige wetenschapper het meest bizarre experiment ooit voor elkaar gekregen. Hij kan ervoor zorgen dat eten uit de lucht komt vallen. Al snel loopt dit experiment echter uit de hand waardoor gigantisch lekkere gerechten door je beeldscherm vliegen.

3. Minoes
Ken je ‘m nog? Deze filmklassieker uit 2001 wordt nog steeds door velen Nederlanders gekeken. Deze Nederlandse speelfilm gaat over een bijzondere vrouw die zegt vroeger een poes geweest te zijn. Terug in de tijd voor de ouderen onder ons en een mooi moment om de jongeren kennis te laten maken met deze leuke familiefilm.

4. De grote vriendelijke reus
Bij deze film moet je even twee keer knipperen. Deze film is zo goed geanimeerd dat je haast denkt dat het echte acteurs zijn die hierin spelen. De film verteld het avontuur van een Brits weeskindje die bevriend raakt met een reus.

5. Spiderman: into the spiderverse
Voor het eerst is een geanimeerde verfilming van een superheldenfilm zo succesvol. Onze slingerende spinnenvriend is vorig jaar naar het grote doek gekomen. Spiderman komt andere superhelden tegen uit een ander universum die wel heel erg op hem zelf lijken.

Natuurlijk zijn bovenstaande films maar een minuscule selectie van leuke familiefilms die je kunt vinden op het populaire streaming platform. Nog genoeg te kijken dus!

Jouw uitje op UitTipsLimburg.nl?

Plaats nu je uitje
Back to Top
Laden...