Skip to Content Skip to Index Page
De leukste films die eerder te bekijken zijn
De leukste films die eerder te bekijken zijn

De leukste films die eerder te bekijken zijn

De leukste films die eerder te bekijken zijn

We hebben het al 100x gezegd: Een groot deel van Nederland zit veelvuldig binnenshuis. Wij zijn natuurlijk met z’n allen harstikke goed in het verzinnen van bezigheden. De ene werkt, de ander verzorgt de kinderen. Dit betekent niet dat er geen moment is waarbij we even denken, hmm wat nu?  Gelukkig schieten veel producenten van films ons te hulp. Verschillende releases van films zijn de afgelopen tijd naar voren geschoven. Wat betekent dit voor ons? Genoeg leuke nieuwe films om in deze tijd te gaan kijken. Wij hebben hieronder een mooie selectie gemaakt:


Kinder/familiefilms
Families met kinderen kunnen hun hart ophalen aangezien een aantal populaire films eerder te bekijken zijn op allerlei streaming kanalen. Zo kun je Elsa en Olaf volgen in hun nieuwe avontuur in Frozen 2(Disney+).

Tevens kun je ringen verzamelen in de verfilming van het nostalgisch computerspel Sonic en tovenaars volgen in de gloednieuwe film Onward, eveneens op Disney +. Tot slot is de nieuwe film van Harrison Ford over een sleehond in de wildernis (The call of the wild) en de muzikale animatiefilm Trolls World Tour ook eerder te bekijken.

Actiefilms
Bad boys, bad boys, what you gonna do? Bad boys (for life) is terug na een succesvolle periode in de bioscoop en is nu ook vanuit thuis te bekijken. Tevens kun je kijken naar de bizarre film The Hunt. Hierbij worden verschillende wildvreemde mensen ontvoerd om vervolgens te ontsnappen van een aantal doorgedraaide rijke mensen. Geloof me, het klinkt raar, maar het is een erg vermakelijke film.
Harley Quinn, een van de bekendste (anti) helden, is dit jaar ook op het grote doek verschenen en is nu ook te zien op jouw televisie met de film Birds of prey.

Sciencefiction
Disney+ is het gloednieuwe streamingplatform dat veruit de meeste films eerder beschikbaar maakt. Eén van ‘s werelds meest populaire sciencefiction films, Star Wars, mag dan natuurlijk niet ontbreken. Alle ELF films zijn in 4K kwaliteit te bekijken.

Tevens is de nieuwe film van Vin Diesel Bloodshot en de horrorfilm over een onzichtbare man die een onschuldige vrouw niet met rust kan laten The Invisible Man ook te bekijken.

Drama
De volgende dramafilms, met een vleugje komedie, zijn tot slot ook eerder te bekijken. Denk aan Emma die je terugneemt naar het jaar 1800 en het fantastische ‘mysterie’ genaamd Knives Out.Tevens is er het verhaal van iemand die onterecht in de gevangenis zit met Just Mercy en volg je een familie die vastzit in de sneeuw met Downhill.

Bovenstaande films zijn te bekijken op Disney+, Sky Store, Amazon Prime Video, Itunes/Apple TV en Google Play

Het goede nieuws is dat veel films die in de bios zijn geweest eerder te bekijken zijn. De keerzijde van deze vervelende periode is dat veel films die binnenkort in de bioscoop zouden verschijnen zijn uitgesteld. We moeten dus nog even wachten op de première van James Bond en de nieuwe verfilming van de kinderfilm Mulan.


Jouw uitje op UitTipsLimburg.nl?

Plaats nu je uitje
Back to Top
Laden...