Skip to Content Skip to Index Page
De leukste grappen om thuis uit te halen
De leukste grappen om thuis uit te halen

De leukste grappen om thuis uit te halen

De leukste grappen om thuis uit te halen

Dat we 1 april achter de rug hebben betekent niet dat we geen leuke grappen kunnen uithalen met onze huisgenoten. Na het serieus thuis werken en het afwerken van je huiselijke routines is het goed om de lol er een beetje in te houden (vooral in deze tijd). We hebben een aantal leuke grappen op een rijtje gezet die je bij jou thuis kunt uitproberen. Let wel, niet iedereen is even gediend van een grapje. Haal dus alleen grappen uit bij mensen die er voor openstaan.

O ja, als je zelf een grap uithaalt dan kun je er een terug verwachten
😉

1. Kakkerlakken knippen
Over het algemeen is niemand een liefhebber van insecten in huis. Een klassieke onschuldige grap is het uitprinten van een kakkerlak of spin en deze vervolgens netjes uitknippen. Plak deze vervolgens met een plakbandje aan de binnenkant van een lamp of gewoon ergens tegen de muur. Het slachtoffer zal even twee keer moeten kijken om te ontdekken dat het een nep insect is.

2. Tandpasta Oreo’s
Hoe combineer je snacken en tandenpoetsen? Met deze grap laat je het slachtoffer iets meer alert naar een lekkernij grijpen. Als je toevallig een pak Oreo’s in huis hebt liggen (of een andere variant met een witte vulling) en een tube tandpasta, dan heb je alle benodigdheden voor deze grap. Bij een Oreo kun je voorzichtig de zwarte koekjes van elkaar halen door te draaien. Vervolgens kun je voorzichtig met een mesje de zoete vulling weghalen. Vervang deze vulling door een klein beetje tandpasta. Resultaat: een enorm verwarde blik.

Doe bovenstaande grap overigens maar één keer. Voedselverspilling is natuurlijk zonde!

3. Computermuizen afplakken
Mijn persoonlijke favoriet die ondertussen bij mijn collega’s ook al bekend is. Makkelijk, snel en enorm effectief. Pak een plakbandje en plak deze onder de sensor (het lampje) van de muis als je huisgenoot even weg is voor een toiletbezoek. Door het plakken van het plakbandje zal de muis niet meer goed reageren op bewegingen. Bij de meeste mensen duurt het wel een paar minuten voor ze het door hebben.

4. Smartphone grapjes
Met iemand zijn smartphone kun je ook tal van grappen uithalen. Zo kun je tijdelijk de taal van het toestel aanpassen naar een vreemde taal of de namen van contacten omwisselen. Geloof me, het slachtoffer zal gegarandeerd even heel moeilijk kijken. Wederom, doe voorzichtig met deze grap. Zorg dat je wel weet hoe je de aanpassing weer kunt terug veranderen. In tijden waar we massaal binnen blijven is het niet de bedoeling dat we halsoverkop naar de lokale computerwinkel moeten rijden.

5. De klassieker
De meest onschuldige grap is meteen ook het meest flauw en kan een klassieker genoemd worden. Hey, je veter zit los! Ik realiseer mij wel dat deze grap vanuit thuis erg moeilijk is om uit te voeren. De meeste mensen onder ons lopen met grote Alpaca sloffen of slippers door het huis.


Jouw uitje op UitTipsLimburg.nl?

Plaats nu je uitje
Back to Top
Laden...