Skip to Content Skip to Index Page
Wees blij

Wees blij

In Wees Blij neemt Marco Lopes niet alleen zijn eigen mankementen onder de loep, maar ook die van ons allemaal. Marco schiet van verwondering in verbazing en van ergernis naar haat en hij is er blij om. We lachen soms als een boer met kiespijn of knijpen in onze handen om ons dagelijks geluk. We hebben meer met elkaar gemeen dan we soms denken, dus wees blij!

De pers over Marco:
"Een grote bek maar een gouden hartje."- Theaterkrant
"Goede binnenkomer! Zijn debuutshow heeft hem zeker op de kaart gezet." - 1e rang
"Marco Lopes werd door de jury geprezen om zijn ontroerende zoektocht naar liefde en de perfecte plaatsing van zijn grappen over zinloosheid." - NRC
"Marco laat zien dat hij uitstekend in staat is een coherente voorstelling neer te zetten, die tegelijkertijd aanvoelt als spontaan. Hij maakt indruk met subtiel spel en een tegelijk charismatische en charmante uitstraling. Dit is een cabaretier om de komende jaren te blijven volgen." - Jury Leids Cabaret Festival

Reserveren kan via de website: https://dok6.eu/theater/programma/?TwwAction=TicketShopActivityDetail&TwwActivityID=88480.

Credits:
Regie: Hanneke Braam
Fotograaf: Robin Kamphuis

* Deze voorstelling valt onder de actie 3x theater voor € 33,-

We attenderen je erop dat elke voorstelling maatwerk is. Bijvoorbeeld de duur, aanvangstijden en entreeprijzen kunnen per voorstelling verschillen. Wij verzoeken je de kaarten direct online te betalen. Dit is namelijk de meest hygiënische en veilige manier. Mocht je hier niet voor in de gelegenheid zijn dan kun je terecht bij onze receptie.

Jouw uitje op UitTipsLimburg.nl?

Plaats nu je uitje
Back to Top
Laden...