Skip to Content Skip to Index Page
Broebels

Broebels

Theater

Moeder en dochter, Ann en Josje hebben gevolg gegeven aan de versoepeling van corona maatregelen, ook voor theaters, door nogmaals Broebels op de planken te zetten. Er mogen 30 toeschouwers in de zaal. Voor de mensen die de voorstelling hebben gemist. Voor degene die er niet aan toe waren of, niet in een groot publiek wilde komen kijken. Voor degenen die te veel aarzelde om naar zoiets te komen kijken maar wel nieuwsgierig bleven.

Met voorafgaand aan de voorstelling een inleiding die vertelt over de totstandkoming van Broebels. Hoe je de kracht van je hart kunt gebruiken om je uit te spreken naar jezelf en weer de verbinding kunt maken met die ander. En de relatie met de Corona-tijd. Onze behoefte aan veiligheid, nabijheid en vrijheid. De kunst om van bijna niets om naar uit te zien, van iedere dag een geleefde dag te maken.

Welnu, voel je welkom op woensdag 10 juni bij Broebels, dit keer inclusief een inleiding en sfeervolle live muziek van een akoestisch duo. Een avond vol indrukken die je mee naar huis kunt nemen. Kom Broebels kijken en beleven en doe er je voordeel mee!
Tickets via de website van DOK6 Theater.

Jouw uitje op UitTipsLimburg.nl?

Plaats nu je uitje
Back to Top
Laden...