Skip to Content Skip to Index Page
Doet Sneeuw Pijn

Doet Sneeuw Pijn

Eindelijk hebben ze elkaar gevonden. ze beginnen een leven samen en krijgen een prachtige zoon. Dan gaat hij zoals elk jaar skiën met zijn vrienden. Maar deze keer komt hij niet meer terug. Na de begrafenis rest er een levensgroot gat dat niet alleen maar gevuld kan worden met de opvoeding en liefde voor hun kind.

De makers van Leef!, Paaz, Ma en Emma wil leven brengen met Doet sneeuw pijn een tragikomische monoloog over een vrouw die de dood van haar man een plek heeft te geven, maar tegelijkertijd ook als moeder door moet met het dagelijks leven. Een verhaal over een ondenkbaar verlies, maar ook over de onwaarschijnlijke kracht om opnieuw te beginnen.

Doet sneeuw pijn is gebaseerd op het gelijknamige, autobiografische boek van journalist Carolien Spaans en wordt gespeeld door Saskia Temmink (o.a. De Vloer op, De 12 van Oldenheim en Bloedverwanten).

Reserveren kan via de website: https://dok6.eu/theater/programma/?TwwAction=TicketShopActivityDetail&TwwActivityID=74050.

Fotograaf: Annemieke van der Togt
Cast: Saskia Temmink
Regie: Benno Hoogveld
Script: Roos Schlikker & Erris van Ginkel
Muziek: Rik Ronner
Decor- en lichtontwerp: Mike den Ottolander
Kostuums: Sabine de Groot

We attenderen je erop dat elke voorstelling maatwerk is. Bijvoorbeeld de duur, aanvangstijden en entreeprijzen kunnen per voorstelling verschillen. Wij verzoeken je de kaarten direct online te betalen. Dit is namelijk de meest hygiënische en veilige manier. Mocht je hier niet voor in de gelegenheid zijn dan kun je terecht bij onze receptie. 

Wij kunnen in de 1,5 meter samenleving 68 bezoekers verwelkomen in onze theaterzaal. De ticketverkoop is ongeplaceerd. 

Jouw uitje op UitTipsLimburg.nl?

Plaats nu je uitje
Back to Top
Laden...