Skip to Content Skip to Index Page
Where are we now

Where are we now

Dat Sven Ratzke één van de beste Bowie-vertolkers is, had hij met Starman al bewezen. De show zorgde wereldwijd voor furore en Ratzke had van de meester persoonlijk toestemming om zijn songs te gebruiken. In Where are we now belicht hij Bowie als liedjesschrijver en poëet.

De nummers van Bowie komen in de intieme setting van Where are we now keihard binnen. Vergankelijkheid, liefde en de dood zijn terugkerende thema's in zijn oeuvre. Van Ground control to Major Tom tot Look up here I'm in Heaven: samen met de virtuoze pianist Christian Pabst ontrafelt Sven – gehuld in prachtige kostuums – de mooiste pareltjes, in een uitgeklede setting van zanger en begeleider. Vanzelfsprekend komen hierbij ook hits als Heroes en Let's dance, juweeltjes als Ashes to ashes en erfgoed zoals Lazarus voorbij.

Beleef deze nummers in al hun schoonheid, tot de essentie ontbloot. Tussen de nummers door neemt de zanger en entertainer Ratzke je mee in absurdistische verhalen die tussen fantasie en werkelijkheid balanceren.

Jouw uitje op UitTipsLimburg.nl?

Plaats nu je uitje
Back to Top
Laden...