Skip to Content Skip to Index Page
Celine Weerts - Ont.moeten

Celine Weerts - Ont.moeten

Een avond waarin gedachtes en verhalen een grote rol spelen.
Celine Weerts (Schimmert, 1990) verliet op haar 17e Limburg en studeerde zang en musical in Tilburg en vervolgens Den Haag. In haar nieuwe voorstelling vertelt Celine over haar ontmoetingen die samenhangen met herinneringen, maar ook over van alles moeten en het feit dat je je daarin soms wel eens kan verliezen.

Twee jaar geleden schreef Celine haar voorstelling Hou van mij, een voorstelling over haar zoektocht om weer dichterbij haar dromen te komen.

In haar nieuwe voorstelling Ont.moeten neemt Celine ons mee in haar eigen verhaal, haar eigen ontmoetingen door de jaren heen en de, voor velen, herkenbare strijd om van alles te moeten in het leven.
Het moeten plannen en willen voldoen aan het perfecte plaatje, maar tegelijkertijd ook het stemmetje in je hoofd te horen dat even wil ont-moeten. Leren loslaten en durven vertrouwen dat het wel goed komt.

Aan de hand van bestaande luisterliedjes van onder andere Stef Bos, BLØF en Acda en de Munnik, allemaal passend bij het humeur van het moment, vertelt Celine haar eigen verhaal. Ze wordt begeleid door piano en saxofoon. Een avond vol afwisseling en een avond waar we onszelf vast in zullen herkennen. 

Foto: Create & Friends

Jouw uitje op UitTipsLimburg.nl?

Plaats nu je uitje
Back to Top
Laden...