Skip to Content Skip to Index Page
content page title

Zittesje revuu 'Hoog Bezuik'

Theater

De Zittesje revue 'Hoog Bezuik'

‘We onderbreken deze uitzending voor dit extra radiobericht.
Hedenavond zijn boven de gemeente Sittard-Geleen vreemde lichtverschijnselen waargenomen’.

De rode draad van de nieuwe productie vormt het ‘hoog bezuik’ dat Sittard aan doet. Geen beroemdheden of koninklijk bezoek, maar buitenaards. Door een navigatiefout zijn ‘de mannen van Mars en de vrouwen van Venus’ met hun shuttle gecrasht. De buitenaardse wezentjes met hun vriendelijke karakter en spitse oren voelen zich snel thuis op de plek waar ze geland zijn. Ze leren de taal spreken en maken kennis met de cultuur en de gebruiken van de streek.
Lukt het hen uiteindelijk om het vertrouwen te winnen van de plaatselijke bevolking om hun shuttle weer de lucht in te krijgen? Is het einde het begin van iets nieuws?

‘Hoog bezuik’ is een prachtige avond uit in de schouwburg van Sittard. De Revuu kent een mix van hartelijk lachen en dan weer een traantje wegpinken. Een wervelende theatershow vol humor, actuele spitsvondigheden, zang, ballet, modern decor en live-muziek van een grote big band. De Zittesje Revuu is al lang geen lokale productie meer te noemen, meer een regionale, omdat zij het publiek uit alle Limburgse windstreken weet te boeien. Een groot compliment voor de meer dan 150 medewerkers, die zich hier belangeloos voor inzetten.

Koop snel je kaarten (https://www.dedomijnen.nl/podium/programma/zittesje-revuu-20191108/) voor een van de negen voorstellingen, want ze vliegen de deur uit.

Meer informatie: www.hoogbezuik.nl

Jouw uitje op UitTipsLimburg.nl?

Plaats nu je uitje
Back to Top
Laden...