Skip to Content Skip to Index Page
content page title

André Kuipers & Kamerata String Orchestra

Theater
In 1969 zette de eerste man voet op de maan. Ook die gebeurtenis is dit jaar precies vijftig jaar geleden. Vandaag de dag blijft de maan fascineren. Daarom organiseert astronaut Andre Kuipers in september 2019 een bijzondere reeks buitenconcerten in de grote openluchttheaters van Nederland. Daarbij komt Kuipers ook naar De Doolhof in Tegelen. Hij zal zijn publiek meenemen op een reis naar de maan.

Zijn boeiende verhalen worden ondersteund door spectaculaire beelden en afgewisseld met klassieke muziek geïnspireerd op de maan, verzorgd door het 20-koppige strijkorkest Kamerata Zuid o.l.v. dirigent Frank Adams. Het belooft een bijzondere beleving te worden waarbij je zittend onder de sterrenhemel kunt mijmeren, maar je bovenal kunt verwonderen over hoe prachtig en bijzonder de maan is.

André Kuipers is na Wubbo Ockels de tweede Nederlander die de ruimte in ging. In 2004 vloog hij in z’n eerste missie naar ruimtestation ISS. Zeven jaar later vertrok hij voor een ruimtereis van 193 dagen: dat was op dat moment de langste Europese ruimtereis ooit.

Jouw uitje op UitTipsLimburg.nl?

Plaats nu je uitje
Back to Top
Laden...