Skip to Content Skip to Index Page
NACHTWAKEN

NACHTWAKEN

In de voorstelling Nachtwaken nemen 7 meisjes ons mee door hun huis waar op iedere plek een herinnering ligt. Ze vertellen over hun broer, hun vader en hun moeder. Over hun normale leven. Ze dragen een geheim met zich mee. Een gebeurtenis die dat normale leven heeft stopgezet.

Nachtwaken is een tweeluik. Het is een vertelling van het korte verhaal 'Esther in de nacht' van A.M. Holmes, waarin een moeder (gespeeld door Els Roobroeck) spreekt over haar zoon die een ernstig auto-ongeluk heeft gehad. Hij ligt in coma en wordt door machines in leven gehouden.

En het is een muziektheatervoorstelling gemaakt voor jongeren, gespeeld door 7 (oud)studenten van de acteurs opleiding van Vista College. In de regie van Els Roobroeck. Beide delen van het tweeluik worden geflankeerd door de muzikale compositie van de Vlaamse componist en muzikant Kwinten Mordijck.

Nachtwaken is een coproductie tussen COVAR en Cultura Nova en wordt mede mogelijk gemaakt door Provincie Limburg, Lirafonds, Prins Bernhard Cultuurfonds en Stichting Zabawas.

Noteer deze alvast in je agenda Tips van onze redactie

Noteer deze alvast in je agenda Tips van onze redactie

Jouw uitje op UitTipsLimburg.nl?

Plaats nu je uitje
Back to Top
Laden...