Skip to Content Skip to Index Page
OKOK

OKOK

Per sessie kunnen maximaal 4 personen deelnemen. De deelnemers lezen hardop de gemarkeerde woorden voor uit het script dat ze krijgen. De tekst lijkt steeds vooruit te lopen op de gedachten van de lezers. Het resultaat is een grappig script dat een merkwaardig 'live' object lijkt. Een tekst, die lijkt geschreven op hetzelfde moment als dat hij gelezen wordt.
De scriptlezing vindt plaats op het toneel van onze grote zaal. U hoeft niet te acteren en ook geen acteerervaring te hebben. De beleving is bovendien optimaal als u zich alleen opgeeft en u de andere drie scriptlezers niet kent. Maar dit is natuurlijk niet verplicht.
OKOK is een zogenaamd ‘DIY’ of Do-It-Yourself-stuk van de Britse theatermaker Ant Hampton in samenwerking met de Nederlandse kunstenaar Gert-Jan Stam. Ze schreven en ontwikkelden het stuk in 2011 voor de première op het Edinburgh Fringe Festival. Daarna volgende speelbeurten in o.a. Duitsland, België, Egypte, Tsjechië en Japan.
Recensies
★★★★ De volkskrant: De intieme voorstelling OK OK is een even eenvoudige als geraffineerde brainwave die potentie heeft om langs zomerfestivals te trekken.
Na afloop bieden we u graag een drankje aan (in de prijs inbegrepen).

Jouw uitje op UitTipsLimburg.nl?

Plaats nu je uitje
Back to Top
Laden...